Spania. Amănunte terifiante despre crima de Revelion în familia de români: Bărbatul avea două cuţite înfipte în piept, copiii, în șoc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Noi detalii terifiante apar în cazul uciderii Ionelei de către soţul său Costinel, în faţa celor doi copii minori de opt şi zece ani, chiar de Revelion, în Torrejon de Ardoz, Spania.

Costinel a încălcat ordinul de restricţie şi s-a dus la casa soţiei sale din Madrid. La un moment dat, o vecină a auzit ţipete venind din casa Ionelei şi s-a speriat, aşa că a sunat la sonerie să vadă ce s-a întâmplat. Băieţelul de opt ani a deschis uşa şi în acel moment femeia l-a văzut pe Costinel agresându-şi soţia. Bărbatul a închis uşa, însă, la scurt timp, din locuinţa femeii s-au auzit strigăte de ajutor.

Vecina a sunat imediat la numărul de urgenţă. Deşi forţele de ordine s-au prezentat rapid la faţa locului, nu au reuşit să intre imediat în casa Ionelei, aşa că au cerut ajutorul pompierilor. Când au reuşit, într-un final, să pătrundă în locuinţă, poliţiştii i-au găsit pe amândoi soţi fără viaţă, iar pe cei doi copii în stare de şoc.  

Costinel avea două cuţite înfipte în piept, iar femeia mai multe plăgi înjunghiate în piept şi braţe, semn că s-a opus cât a putut atacului, relatează Adevărul. Autopsia în cazul Ionelei a stabilit că românca a fost supusă unor cruzimi greu de imaginat. De asemenea, ea avea şi numeroase semne pe corp, semn că înainte de a o înjunghia, bărbatul a atacat-o cu pumnii.  

Cei doi copii minori au fost preluaţi de serviciile sociale şi asistaţi de psihologi specializaţi pentru a depăşi această traumă, fiind daţi apoi în grija naşilor lor, sub monitorizarea autorităţilor locale. 

 

Ordin de restricție împotriva călăului ei

 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a primit un ordin de restricție cu privire la victima sa și o plângere pentru abuz în 2014, așa cum a raportat delegatul guvernului la Madrid, José Manuel Franco. Din primele cercetări reiese că bărbatul de 37 de ani a înjunghiat-o până la moarte și apoi și-a luat viața.

Vecinii din Torrejón de Ardoz, primarul din Torrejón, Ignacio Vázquez, consilierul pentru femei al orașului, Miriam Gutiérrez și purtătorii de cuvânt ai grupurilor municipale din Consistoriu au păstrat un moment de reculegere în fața sediului Primăriei în memoria Ionelei, românca rezidentă în acest oraș de mai bine de 10 ani.

Colegii lui Costinel, de la o companie de macarale din Alcalá de Henares, ştiau de problemele din familia românului.

„Băiatul a avut probleme cu partenera lui şi era puţin supărat în această privinţă , dar nu am crezut niciodată că ar putea face aşa ceva”, a spus unul dintre cei apropiaţi presupusului criminal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel