Spania. Noi detalii în cazul morții Ionelei, ucisă în fața copiilor săi: Obținuse ordin de protecție împotriva călăului (Video)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionela avea doar 28 de ani când, înainte de Anul Nou, iubitul ei, un român de 37 de ani, a ucis-o cu brutalitate chiar în fața copiilor lor, apoi s-a sinucis. Apar noi detalii în cazul oribilei crime.

Un român și-a înjunghiat mortal soția în fața copiilor minori în casa lor din  și apoi s-a sinucis. Evenimentele s-au petrecut în jurul orei 17:00 în ajunul Anului Nou.

Citește  și:  Spania, șocată: Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis în seara de Revelion

Vecinii au auzit zgomote și țipete din interiorul casei cuplului. Când a bătut la ușa unde locuia Ionela cu cei doi copii, unul dintre cei doi fii i-a deschis-o, moment în care a văzut cum bărbatul în vârstă de 37 de ani o agresa pe femeie. Presupusul criminal a fugit și a închis ușa. Vecinul a sunat imediat la 091.

Agenții de poliție din Torrejón au venit la casă. Au încercat fără succes să intre în casă, așa că au sesizat pompierii, care au reușit să acceseze interiorul casei, iar înăuntru a găsit cadavrele neînsuflețite ale bărbatului de 37 de ani și ale soției sale de 28 de ani. Medicii solicitați nu au putut decât să constate decesul cuplului.

Ordin de restricție împotriva călăului ei

 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a primit un ordin de restricție cu privire la victima sa și o plângere pentru abuz în 2014, așa cum a raportat delegatul guvernului la Madrid, José Manuel Franco. Din primele cercetări reiese că bărbatul de 37 de ani a înjunghiat-o până la moarte și apoi și-a luat viața.

Cei doi minori, un băiat și o fată, de 8, respectiv 10 ani, sunt deja în custodia nașilor lor, care sunt în legătură cu serviciile sociale ale municipalității. „Acum, principala prioritate pentru Consiliul municipal sunt cei doi copii rămași orfani după acest act dezgustător de violență și ne-am pus la dispoziția familiilor lor, astfel încât să fie în cele mai bune condiții posibile”, a spus primarul localității Torrejón, Ignacio Vázquez.

Citește și: Ei sunt românii care au înlăcrimat Spania de Anul Nou: Ionela, ucisă că sălbăticie de Costinel în fața copiilor. Bărbatul s-a sinucis apoi

Vecinii din Torrejón de Ardoz, primarul din Torrejón, Ignacio Vázquez, consilierul pentru femei al orașului, Miriam Gutiérrez și purtătorii de cuvânt ai grupurilor municipale din Consistoriu au păstrat astăzi un moment de reculegere în fața sediului Primăriei în memoria Ionelei, românca rezidentă în acest oraș de mai bine de 10 ani.

Mitingul a avut loc la ora 12 dimineața în Plaza Mayor, unde reprezentanții politici municipali și-au exprimat respingerea morții tragice prin violență de gen în acest vecin al orașului: „Toți Torrejoneros au o tristețe profundă și, în același timp, o mare hotărâre de a continua lupta împotriva acestui flagel social care este violența de gen", a subliniat edilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel