Ei sunt românii care au înlăcrimat Spania de Anul Nou: Ionela, ucisă că sălbăticie de Costinel în fața copiilor. Bărbatul s-a sinucis apoi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedia care a zguduit Spania înainte de Anul Nou are încă ecouri. Costinel Alin și-a ucis soția, pe Ionela T., cu o sălbăticie ieșită din comun, chiar în fața copiilor. Apoi și-a pus și el capăt zilelor. Copiii au fost găsiți în casă de un vecin și de autorități.

Anul 2020 s-a încheiat în cel mai tragic mod posibil în casa în care Ionela locuia împreună cu cei doi copii ai săi din Torrejón de Ardoz . Soțul ei, Costinel Alin, pe care îl denunțase cel puțin de două ori pentru maltratare - ultima dată în urmă cu doar două săptămâni - și asupra căruia se obținuse un ordin de restricție, a pătruns în casă cu gândul precis de a-și pune capăt zilelor.

Citește  și:  Spania, șocată: Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis în seara de Revelion

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a înjunghiat-o mai întâi pe Ionela T., de mai multe ori, în  față, gât și abdomen, apoi și-a luat viața,  în prezența celor doi minori ă fata și un băiat de 8 și 10 ani.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17:00 de joi, 31 decembrie 2020, când vecinii au auzit țipete din casa familiei de români situată pe calle Lisboa, nr. 5, din localitatea Torrejón de Ardos (Madrid). Un vecin a sunat apoi la ușă și unul dintre cei doi copii a deschis, iar în acel moment l-a văzut pe bărbatul român, Costinel Alin C. agresându-și soția. Bărbatul s-a repezit însă spre ușă și a închis-o cu forță, împiedicându-l astfel pe vecin să intervină.

Citește și: Spania. Noi detalii în cazul morții Ionelei, ucisă în fața copiilor săi: Obținuse ordin de protecție împotriva călăului (Video)

Acesta a chemat forțele de intervenție de îndată. Când polițiștii au ajuns, nu au reuști să intre în casă, așa că au intervenit pompierii. Era deja prea târziu, Ionela fusese omorâtă prin înjunghieri multiple, iar lângă ea era și corpul neînsuflețit al soțului ei, care i-a devenit călău.

2. -imagine fara descriere- (romni-spania-crima-dec2020-costinel-ionela.png)

Cei doi minori, un băiat și o fată, de 8, respectiv 10 ani, sunt deja în custodia nașilor lor, care sunt în legătură cu serviciile sociale ale municipalității. „Acum, principala prioritate pentru Consiliul municipal sunt cei doi copii rămași orfani după acest act dezgustător de violență și ne-am pus la dispoziția familiilor lor, astfel încât să fie în cele mai bune condiții posibile”, a spus primarul localității Torrejón, Ignacio Vázquez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel