Spania. Român, găsit mort în propria locuință. Trupul neînsuflețit zăcea acolo de câteva săptămâni

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Român, găsit mort în propria locuință. Trupul neînsuflețit zăcea acolo de câteva săptămâni. FOTO: colaj capturi nuevecuatrouno.com
Spania. Român, găsit mort în propria locuință. Trupul neînsuflețit zăcea acolo de câteva săptămâni. FOTO: colaj capturi nuevecuatrouno.com

Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit astăzi dimineață în locuința sa din Albelda de Iregua, provincia La Rioja din Spania.

Garda Civilă a localizat în această dimineața cadavrul unui bărbat care, în așteptarea rezultatelor autopsiei, era mort de câteva săptămâni în locuința sa din Albelda de Iregua.

În jurul prânzului, o unitate din cadrul Serviciului de Criminalistică al institutului armat a apărut pe strada Posada din localitatea menționată mai sus, după ce un vecin a avertizat despre un miros puternic în vecinătatea casei. Potrivit surselor consultate de presa din Spania, la prima vedere a trupului neînsuflețit, care aparține unui român în jur de 50 de ani, nu au fost găsite urme de violență.

Spania. Muncitor român și alte șapte persoane, paravan pentru o escrocherie de 465.000 de euro. Cum a făcut o familie avere

După ce a inspectat amănunțit interiorul casei, trupul fără viață al românului a fost transferat de serviciile funerare la Institutul de Medicină Legală din La Rioja, Spania.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cum a murit românul și de ce a fost găsit abia după câteva săptămâni.

 

Un alt român a murit în Spania într-un incendiu

 

La începutul lunii aprilie un alt român a murit în Spania. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a murit după ce baraca în care locuia a luat foc, în zona Sa Joveria, din Ibiza.

La locul evenimentului s-au deplasat agenți ai Poliției Naționale, pompierii și o ambulanță. Românul de 46 de ani a suferit arsuri grave și, în ciuda încercărilor de a-l resuscita, a decedat.

Spania. Doi români, spulberați intenționat cu o mașină. Poliția caută șoferul unui BMW care a lovit grupul de tineri în fața unui club

Bărbatul a fost găsit în afara colibei cuprinse de flăcări și, la început, doi polițiști locali au încercat să-l ajute. Cu toate acestea, victima suferise arsuri de gradul trei pe 90% din corp și a murit seara. Poliția Națională investighează faptele. Departamentul de Pompieri din Ibiza a constatat, la fața locului, că incendiul care era în desfășurare a afectat o baracă cu cinci camere și o bucătărie. Pompierii au observat un bărbat, care ieșise din interiorul colibei în flăcări, că a suferit arsuri pe tot corpul. În timp ce era încă în viață, bărbatul a raportat că în acea baracă locuiau șase persoane, însă pompierii nu au mai găsit și alte victime.

În total, aproximativ 50 de metri pătrați de locuință a ars. În zonă erau paturi și saltele puse sub copaci, așa că se pare că în împrejurimile colibei arse locuiau mai multe persoane, au transmis polițiștii.

 

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină unele probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,
Echipa ȘtiriDiaspora.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel