Sfârșit crunt pentru un român din Spania. Bărbatul a murit carbonizat, după ce cocioaba sa a ars din temelii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Sfârșit crunt pentru un român din Spania. Bărbatul a murit după ce cocioaba în care locuia a ars din temelii.
Sfârșit crunt pentru un român din Spania. Bărbatul a murit după ce cocioaba în care locuia a ars din temelii.

Bărbatul de 46 de ani, care a murit în seara zilei de sâmbătă, după ce baraca în care locuia a luat foc, în zona Sa Joveria, din Ibiza, este român, scrie presa din Spania.

După cum a raportat duminică, Primăria Ibiza, incendiul a izbucnit, sâmbătă seara, în jurul orei 21:55 într-o baracă construită în zona Sa Joveria.

La locul evenimentului s-au deplasat, agenți poliției naționale, pompierii și o ambulanță.. Bărbatul de 46 de ani a suferit arsuri grave și, în ciuda încercărilor de a-l resuscita, a decedat.

Bărbatul a fost găsit în afara colibei, cuprinse de flăcări și, la început, doi polițiști locali au încercat să-l ajute. Cu toate acestea, victima suferise arsuri de gradul trei pe 90% din corp și a murit în jurul orei 22:40. Poliția Națională investighează faptele.  

Potrivit Diario de Ibiza, victima este un cetățean român. 

 

Sfârșit crunt pentru un român din Spania. Bărbatul a murit după ce cocioaba în care locuia a ars din temelii

 

Departamentul de Pompieri din Ibiza, care a fost alertată sâmbătă, la ora 21:53,  a constatat, a fața locului, că incendiul care era în desfășurare care a afectat o baracă cu cinci camere și o bucătărie,  a raportat  Stația  de Pompieri.

Pompierii au observat  un bărbat, care ieșise din interiorul colibei în flăcări, a suferit arsuri pe tot corpul. În timp ce era încă în viață, bărbatul a raportat că în acea baracă locuiau șase persoane, însă pompierii nu au mai găsit și alte victime.

În total, aproximativ 50 de metri pătrați de locuință a ars. În zonă erau paturi și saltele puse sub copaci, așa că se pare că în împrejurimile colibei arse locuiau mai multe persoane, au transmis polițiștii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel