Spania. Doi români, spulberați intenționat cu o mașină. Poliția caută șoferul unui BMW care a lovit grupul de tineri în fața unui club

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Doi români, spulberați intenționat cu o mașină. Poliția caută șoferul unui BMW care a lovit grupul de tineri în fața unui club. FOTO: captură huelva24.com
Spania. Doi români, spulberați intenționat cu o mașină. Poliția caută șoferul unui BMW care a lovit grupul de tineri în fața unui club. FOTO: captură huelva24.com

Poliția Națională s-a ocupat de anchetă și caută un șofer care a fugit în această dimineață după ce a lovit trei tineri, dintre care doi români, în cartierul La Latina din Madrid, Spania, lăsându-l pe unul dintre ei, în vârstă de 23 de ani, grav rănit la cap, anunță un purtător de cuvânt al Serviciilor de Urgență.

Evenimentele s-au petrecut în această dimineață, în jurul orei 06:30, atunci când Samur-Protecția Civilă s-a deplasat pe strada Maqueda nr. 138 pentru a asista cele trei victime, doi români și o femeie de naționalitate spaniolă. Unul dintre ei a fost externat la fața locului cu vânătăi minore, în timp ce altul a fost transportat la Spitalul Gómez Ulla pentru o posibilă fractură la membrul inferior. Cel de-al treilea pacient este în stare gravă, cu traumatisme multiple și un traumatism cranian grav. După ce a fost stabilizat și intubat, a fost transferat la Spitalul Clinic cu prognostic grav.

Poliția Municipală a luat declarații de la martori pentru că erau mai multe grupuri de tineri și investighează ce s-a întâmplat pentru a identifica autovehiculul care a fugit după ce a dat cu mașina intenționat peste cei trei tineri. Însă, întrucât este vorba de tentative de omucidere, Poliția Națională, în special Brigada de Poliție Judiciară a secției de poliție Latina, s-a ocupat de eveniment.

 

Un tânăr român, în stare foarte gravă

 

Potrivit primelor investigații, totul a început cu o discuție anterioară între două grupuri de tineri într-un club de noapte situat pe strada Maqueda, au indicat surse din poliție.

La un moment dat, unii dintre cei implicați în luptă au părăsit incinta și s-au urcat într-un vehicul, un BMW de culoare închisă, și au atacat brusc un grup de tineri care s-au adunat în acea zonă să bea odată ce clubul de noapte s-au închis.

Astfel, mai întâi dau peste un cetățean român, în vârstă de 22 de ani, și o fată spaniolă, în vârstă de 26 de ani. Minute mai târziu, dau peste un al treilea tânăr, un român, în vârstă de 27 de ani, el fiind în starea cea mai gravă.

Acum, agenții analizează relația dintre ei și, cu mărturiile numeroșilor martori de la fața locului, încearcă să-l găsească pe șofer și pe persoanele care se deplasau cu el în mașina menționată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel