Rezumatul subiectelor de azi: Cele mai importante știri de luni, 14 septembrie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Știrile zilei, 14 septembrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei. 

- Spania. Coșmarul unei românce măritată cu o bestie: Bătută până și-a pierdut splina. „I-a interzis să vorbească în română". Detalii șocante.

- Germania. Mirela a murit odată cu soțul ei, în mașina strivită de TIR: „Mândria mea, cum trăiesc eu fără tine?”. Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane. La volan era un tânăr de 27 de ani, Ionuț, din comuna Tudor Vladimirescu, din Galați. Alături de el soția lui, Mirela.

- Franța. Două cupluri de români au declarat 1.200 de copii fictivi. Metoda prin care au înșelat statul cu 2 milioane de euro. Este metoda prin care două cupluri din Vaslui au reuşit să înşele statul francez. Întocmeau dosare false sau racolau femei pe care le plăteau să le facă jocul. Cei patru români au fost arestaţi anul trecut, dar doar o parte din pagubă a fost recuperată.

- Boom de infectări în Spania: Peste 27.000 de cazuri noi în week-end: De vineri, când au fost date ultimele cifre oficiale, s-au înregistrat 27.404 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 3.023 sunt persoane infectate care au fost testate  doar în ultimele 24 de ore. Majoritatea sunt din Madrid (910), Aragon (401) și Țara Bascilor (288). 

- Motociclist român, moarte stupidă pe o șosea din Franța: A vrut să salveze niște fazani. Detalii AICI.

- Un liceu din Constanţa va trece la cursuri exclusiv online. Patru profesori, confirmaţi cu Covid-19

- Drama unei românce, traficate de o familie de bani gata: „Mă uitam la el când îmi ştergeam sângele de prin gură sau de la nas”. Larisa Butnariu are 24 de ani și a ajuns pe mâna proxeneților de la vârste fragede.

- Firea şi Pandele, în centul unei anchete a poliţiştilor ilfoveni: Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi soţul său, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, sunt cercetaţi de poliţiştii ilfoveni după ce, în ciuda normelor emise în contextul pandemiei de coronavirus, au ales să îşi conducă personal copiii în sala de curs în prima zi a acestui an şcolar.

- Cătălin Rădulescu, năpădit de amintiri: „La nunta Olguței cu Manda, Dragnea le-a cerut tuturor să pună în plic 2.000-2.500 de euro”

 - Ea este românca ce și-a torturat fetița de 5 ani. Tatăl este în străinătate: „A adus un copil pe lume să se distreze pe suferința lui” (VIDEO) 

- Franța. Probleme mari pentru un șofer român: Ducea în Anglia aproape 11 kilograme de metamfetamină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel