Franța. Probleme mari pentru un șofer român: Ducea în Anglia aproape 11 kilograme de metamfetamină

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”

Vameșii din Franța au confiscat aproape 11 kilograme de metamfetamină în această duminică în Loon-Plage. Marfa interzisă, a cărei valoare este estimată la aproape 530.000 de euro, era transportată de un șofer român, care avea ca destinație Marea Britanie.

O captură impresionantă de droguri a avut loc duminică în Loon-Plage, în Franța. Departamentul vamal din Dunkerque a pus mâna pe 10,8 kilograme de metamfetamină  ascunse într-un camion. Valoarea drogurilor confiscate  la terminalul de feribot este estimată la aproape 600.000 de euro . Procedurile judiciare sunt în desfășurare.

Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 39 de ani de naționalitate română, a fost arestat duminică seara și dus în arest. Drogurile erau ascunse în spatele vehiculului său, între paleți. Șoferul ar putea fi pus sub acuzare în următoarele zile, la sfârșitul custodiei sale, potrivit Le Phare Dunkerquois.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel