Firea şi Pandele, în centul unei anchete a poliţiştilor ilfoveni

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
firea_pandele_scoala
firea_pandele_scoala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi soţul său, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, sunt cercetaţi de poliţiştii ilfoveni după ce, în ciuda normelor emise în contextul pandemiei de coronavirus, au ales să îşi conducă personal copiii în sala de curs în prima zi a acestui an şcolar.

 

"În urma apariţiei în spaţiul public a acestor imagini, vă informăm că Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a demarat verificări în acest sens", a comunicat, pentru Ziare.com, comisarul-şef Anne-Marie Ciolca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Soţii Pandele-Firea s-au fotografiat, luni, în prima zi a anului şcolar, cu cei doi fii ai lor într-o sală de clasa, deşi accesul părinţilor a fost restricţionat printr-un ordin comun al miniştrilor Sănătăţii şi Educaţiei.

Imaginile, în care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook şi apoi şterse, după ce a primit multe comentarii negative.

Gabriela Firea susţine însă că toţi părinţii au acces în şcoală, în grupuri de câte cinci, pentru a prelua manuale, şi a confirmat faptul că şi-au dat măştile jos 30 de secunde pentru o fotografie. Pozele din sala de clasă s-au viralizat imediat, însă după mai multe comentarii negative, primarul Capitalei a şters două dintre pozele din postare, lăsând  doar imaginile făcute în faţa şcolii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel