Germania. Mirela a murit odată cu soțul ei, în mașina strivită de TIR: „Mândria mea, cum trăiesc eu fără tine?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane. La volan era un tânăr de 27 de ani, Ionuț, din comuna Tudor Vladimirescu, din Galați. Alături de el soția lui, Mirela.

„Odata cu voi s-a dus si o parte din noi! Nu o sa treaca zi fara sa va avem in gand! Dumnezeu sa aiba grija de voi si pe noi sa ne intareasca! Suntem fara cuvinte si tot asteptam sa ne trezim din acest vis care ne sfasie sufletele! Sora mea, mandria mea cum traiesc eu fara tine papusa mea???”, a transmis sora acesteia, Mariana, pe Facebook.

Alte două femei, cea mai în vârstă dintre ele având 48 de ani, au murit în accidentul de vineri. Un bărbat, al cincelea român din microbuz, 40 de ani, e în stare gravă la spital.

 

De vină a fost un alt șofer român

 

Accidentul s-a produs în Wünnenberg și de vină a fost un alt șofer român care conducea un camion încărcat cu băuturi. Presa germană relatează că în microbuzul Opel Vivaro de tip 8+1 persoane în care se aflau cinci români a fost prins între două TIR-uri, cel românesc și un altul, din Cehia. 

Microbuzul românesc se îndrepta spre Dortmund, iar autostrada a fost închisă timp de mai multe ore. De asemenea, în accident au mai fost implicate două autoturisme.

O singură persoană a fost salvată din microbuzul grav avariat. Pentru celelalte patru persoane, toți de naționalitate română,  nu a mai fost nimic de făcut, medicii nu le-au mai putut salva viața, toți murind pe loc. 

La accident au intervenit șapte ambulanțe din Paderborn și Hochsauerland, la locul accidentului deplasându-se și medici din Büren, Marsberg și Paderborn. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel