Spania. Coșmarul unei românce măritată cu o bestie: Bătută până și-a pierdut splina. „I-a interzis să vorbească în română"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un spaniol care timp de patru ani și-a abuzat soția româncă până i-a provocat fracturi și o ruptură de splină în urma bătăilor crunte, riscă să stea 18 ani de închisoare pentru abuzurile sale.

Patru ani, a durat coșmarul femeii, din 2016 şi până în 2019. Oribilele fapte sau petrecut în oraşul valencian Ontinyent. Procurorii au arătat că, la un moment dat, spaniolul a lovit-o pe soția sa cu atâta forță în stomac, repetat, încât i-a rupt splina, obligându-i pe medici să o opereze de urgență. Cu altă ocazie, agresorul a lovit-o cu un baston, provocându-i o fractură de antebraț.

Românca era pur şi simplu terorizată de partenerul ei. Acesta i-a interzis să vorbească în limba română, i-a interzis legăturile cu mama ei, a tuns-o la zero, o bătea zilnic, sau își stingea țigările pe picioarele ei. Cu altă ocazie, agresorul a lovit-o cu o bâtă, până ce i-a fracturat un picior. 

Când tânăra a fost operată, iar medicii au fost obligați inclusiv să-i scoată splina ruptă din cauza loviturilor încasate, întregul caz a ieșit la iveală. Femeia n-a mai suportat purtarea soțului cu 11 ani mai în vârstă și a spus totul autorităților, potrivit comarcalcv.es.

Românca le-a povestit polițiștilor că bărbatul îi interzicea şi cele mai elementare lucruri şi spunea că „o ţine în frâu”, lăudându-se cu asta. Acum, bărbatul va trebui să dea explicaţii anchetatorilor, iar procurorii au cerut o pedeapsă exemplară - 18 ani de închisoare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel