Raisa, fetița de 5 ani dispărută de acasă acum două zile, a fost găsită moartă în râul Buzău

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Micuța Raisa Florentina, în vârstă de 5 ani şi 7 luni, care a dispărut de acasă, din localitatea Găvăneşi, comuna Săgeata, a fost găsită decedată. Echipajele de căutare au văzut pantalonași roșii din elicopter. Când au coborât mai aproape, și-au dat seama ca e silueta unui copil. 

"În cadrul activităților de căutare din cursul acestei zile, în urma survolarii spațiului aerian, a fost observata pe cursul raului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru. Cu intervenția specifica a echipajelor Inspectoratulului pentru Situații de Urgență, urmează a se extrage cadavrul din apa și ulterior se va proceda la identificarea acestuia", au transmis autoritățile, sâmbătă.

Reamintim că părinţii minorei au sunat, joi, în jurul orei 21.45 a la 112 şi imediat au început căutările împreună cu zeci de echipaje de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Oamenii se temeau de o nenorocire, mai ales că minora era desculţă şi nu este îmbrăcată adecvat.

Raisa a fost căutată fără oprire timp de două zile. Mai mulţi voluntari, dar şi membrii unui grup de pasionaţi de off-road, s-au oferit să o caute pe copilă, cu ATV-uri şi maşini de teren. La momentul dispariţiei, Raisa Florentina era îmbrăcată cu pantaloni scurți, de culoare roșie şi nu purta nimic în partea de sus a corpului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel