O româncă a murit pe loc, după ce a căzut de la etajul opt. Femeia se afla în vizită la socrii săi

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a murit, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slatina

Tragedia a avut loc, vineri, în județul Olt. O femeie în vârstă de 31 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slatina. La faţa locului au intervenit echipaje de la ISU şi poliţişti.

Ajunși la locul tragediei, medicii de la Ambulanţă au resuscitat victimă minute în șir, însă fără succes. Din păcate, au decalat decesul.

„Echipajul SMURD Slatina și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în municipiul Slatina, strada Libertății, la o persoană de sex feminin, găsită inconștientă, posibil căzută de la înălțime. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost resuscitată aproximativ o oră, fără rezultat favorabil, medicul SAJ constatând decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Anchetatorii urmează să stabilească cum s-a produs nenorocirea. Potrivit unor surse, femeia, în vârstă de 31 de ani, din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, venise în vizită la socrii săi. 

O altă femeie de 44 de ani a murit, iar mama și sora ei sunt grav rănite, după ce au fost înjunghiate într-un atac violent, petrecut la Dorohoi, în județul Botoșani.

 

Româncă, ucisă cu sălbăticie de fostul soț

 

Suspect este chiar fostul soț al femeiii ucise, care a fost zărit în timp ce fugea de la locul faptei, cu un cuțit în mână, informează Știrile PRO TV. Bărbatul a fost capturat într-o pădure, la 3 kilometri distanță de locul crimei. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a intrat cu forța peste fosta soție și a lovit-o de mai multe ori. În apărarea femeii ar fi intervenit mama ei, dar și sora mai mică. Cele două au ajuns la spital cu răni grave. Iar fosta soție a fost găsita fără suflare de echipajele de urgență.

Victima și suspectul erau divorțați de doi ani. Deși ar fi fost agresată de bărbat de mai multe ori, femeia nu a depus nicio plângere, spun polițiștii. Neînțelegerile și certurile dintre ei au continuat și după ce s-au despărțit. Bărbatul de 45 de ani era supărat că fosta soție nu îl lăsă să-și viziteze cei trei copii.

Rudele femeii, care au încercat s-o protejeze, sunt în stare de șoc. Cei trei copii ai cuplului, în vârstă de 13, respectiv 17 și 22 de ani, nu erau acasă în momentul atacului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel