Germania. Doi hoți români de buzunare au golit cardul unei femei, după ce i-au sustras portofelul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Doi români, hoți de buzunare, au golit cardul unei femei, după ce i-au sustras portofelul
Germania. Doi români, hoți de buzunare, au golit cardul unei femei, după ce i-au sustras portofelul

Pe 14 februarie 2022, în jurul orei 13:30, o femeie de 65 de ani a căzut victimă hoților de buzunare într-un supermarket de pe Bruchstrasse.

În timpul cumpărăturilor, victima a observat un bărbat necunoscut care se apropiase prea mult de ea. La scurt timp, femeia a constatat că i-a fost furat portofelul din buzunarul jachetei.

Alertați de victimă, paznicii magazinului au văzut cum un automobil Mercedes Benz a ieșit repede din parcare. Imediat au fost anunțați agenții de la Poliția Federală, scrie metropolnews.info.

Oamenii legii au pornit imediat pe urmele automobilului, care a fost văzut de un echipaj de patrulare, oprit și percheziționat. Cei doi ocupanți români ai autovehiculului au spus că nu au nicio legătură cu furtul de mai devreme din magazin. Portofelul furat nu a fost găsit de polițiști, când au fost percheziționate vehiculul și cei doi români.

Cu toate acestea, în buzunarul jachetei șoferului, în vârstă de 29 de ani, polițiștii au găsit o bucată de hârtie cu PIN-ul cardului, pe care victima o păstra în portofel.

Mai mult, o cantitate mică de marijuana într-o așa-numită râșniță a fost găsită și confiscată în torpedoul automobilului. Cercetările au scos la iveală că cei doi făptași, la scut timp după jaf, au retras 1.000 de euro din contul victimei cu un card.

După consultarea cu procurorul responsabil, cei doi suspecți români, care nu au reședința permanentă în Germania, au fost eliberați.  Acum cei doi sunt cercetați pentru furt, cu exploatare ulterioară, și pentru încălcarea Legii drogurilor.

În altă ordine de idei, un alt român a fost arestat, fiind recunoscut de proprietara casei, în care a intrat prin efracție.

 

Germania. Român, prins a doua zi după un jaf. Hoțul a fost recunoscut chiar de victimă

 

Trecătorii din cetățenii Wulfersdorf au sunat, ieri după amiază, la poliție, deoarece un bărbat li s-a părut suspect. Mai ales că, zilele trecute în localitate a avut loc un jaf dintr-o locuință, în care o persoană necunoscută a intrat prin efracție.

Agenții Poliției Federale au ajuns la fața locului, unde au depistat un român de 29 de ani, care se plimba pe o stradă din oraș.

O femeie, în vârstă de 61 de ani l-a recunoscut pe bărbat, ca fiind persoana care a intrat în casa ei prin efracție cu o zi înainte. Ofițerii l-au dus, apoi, la secția de poliție din Neuruppin, pentru a stabili identitatea românului, transmite polizei.brandenburg.de.

Aici a fost clarificată identitatea și bărbatul a fost audiat în prezența unui interpret. Ulterior, acesta a fost eliberat din custodia poliției. Cercetările poliției penale sunt în derulare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel