Italia. Româncă, persecutată și agresată de fostul soț. Bărbatul a fost arestat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Violență fizică și verbală asupra soției: Român condamnat la trei ani de închisoare
Italia. Violență fizică și verbală asupra soției: Român condamnat la trei ani de închisoare

Un bărbat, de 51 de ani, de origine română a fost arestat de carabinierii din Meda, după ce acesta, în ciuda interdicției de a se apropia de fostul să parteneră, ar fi continuat să o persecute.

Conform carabinierilor, românul își persecuta fosta parteneră, o conațională, încă de anul trecut. După cum oamenii legii, femeia a depus prima plângere în 2021. După despărțire, se mutase în Cabiate, din provincia Como. Din acel moment avea să înceapă calvarul româncei.

Bărbatul a continuat să o persecute, urmărind-o atât acasă, cât și la serviciu. În plus, o suna mere și amenința, scrie monzatoday.it.

Românca a trăit într-o stare anxietate și frică, fiind nevoită să-și schimbe obiceiurile pentru a scăpa de urmăritor.

În octombrie 2021, a fost luată primă măsură asigurătorie, când magistrații i-au interzis bărbatului să se apropie de locurile frecventate de fosta parteneră.

În ciuda interdicției, pe 21 martie trecut, românul ar fi urmărit-o pe fosta parteneră la Milano, unde femeia se afla la serviciu, unde a agresat-o verbal și bătut-o. În acel moment, situația bărbatului s-a înrăutățit și a fost arestat pe baza noului ordin emis la 4 aprilie 2022 de judecătorul de instrucție al Tribunalului din Como.

O altă româncă a fost bătută crunt de iubitul ei italian după o scenă de gelozie, în Lazio, Italia.

 

Italia. Româncă, bătută și amenințată de iubitul italian de 84 de ani: "Nu mai este la fel" 

 

Un pensionar, în vârstă de 84 de ani, are acum o brățară electronică, care îl verifică clipă de clipă și care îi urmărește fiecare mișcare și o raportează carabinierilor din Atina, provincia Frosinone din Italia. Bărbatul a fost pus în arest la domiciliu după o ceartă violentă cu iubita lui româncă, în vârstă de 64 de ani, căreia i-a rupt septul nazal amenințând-o cu un cuțit. La originea acestui scandal au existat motive de gelozie.

Bărbatul, văduv, a stat mai mulți ani în Elveția și s-a întors în Ciociaria unde și-a cunoscut noua iubită de origine română. S-a mutat cu ea la Colle Melfa, în casa tatălui său. Femeia spune că nu se aștepta la o reacție atât de violentă de la partenerul ei după ce l-a îngrijit și iubit atâția ani cu mare grijă.

Cearta dintre cei doi a izbucnit spre seară atunci când românca a început să țipe și să ceară ajutor. Așa că a fugit în stradă sângerând. Vecinii i-au alertat imediat pe carabinierii companiei Cassino care l-au blocat pe pensionar. Și în timp ce o ambulanță de la 118 o ducea pe femeie la spital, bărbatul în vârstă a fost dus la cazarmă.

Acum va trebui să răspundă pentru rele tratamente și răni grave. Între timp, judecătorul de instrucție, după validarea arestării, a dispus aplicarea brățării, în ciuda celor 84 de ani. Și în timp ce militarii i-au aplicat dispozitivul electronic, bătrânul a izbucnit în lacrimi întrebându-se: "Sunt atât de periculos?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel