Italia. Discoteca românească "Chef de Chef" din Milano a fost închisă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Supărare mare printre românii care locuiesc în zona Milano. Discoteca "Chef de Chef" a fost închisă de autorități, după numeroasele scandaluri care s-au petrecut aici.  

Discoteca românească "Chef de Chef", din Milano, zona Cinisello Balsamo, a fost închisă de autorități, în urma numeroaselor intervenții ale poliției și sesizări ale cetățenilor. 

Potrivit publicației Il Giorno, bătăile, scandaluri, atacurile și avariile la mașinile parcate se repetau de ceva vreme, exasperând locuitorii din Cinisello și necesitând intervențiile repetate ale poliției.

Discoteca a fost închisă după un control efectuat vineri seara 

 

Vineri seară a avut loc un control administrativ, efectuat de către personalul secției de poliție Cinisello, împreună cu personalul poliției locale și pompierii aflați în zonă.

Administratorul societății a fost denunțat autorității judiciare sub acuzația de deschidere ilegală de locuri de divertisment și întâlnire și, de asemenea, pentru lipsa evacuării în caz de incendiu. Totodată, autoritățile au aplicat mai multe sancțiuni administrative pentru încălcarea legii regionale a comerțului. 

Practic, administratorul afacerii a fost acuzat că a desfășurat activități de divertisment public fără autorizația necesară și că a servit băuturi chiar și celor care nu erau membri. 

Un DJ a mai fost denunțat autorității judiciare pentru furnizarea de date personale false și un permis verde fals. 

Poliția de stat a dispus închiderea imediată a activității și s-a retras autorizația pentru folosirea localului ca club de noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel