Italia. Româncă, găsită fără suflare în portbagajul mașinii sale. Violeta, soția unui cunoscut afacerist, era dată dispărută încă de luna trecută

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, găsită fără suflare în portbagajul mașinii sale. Violeta, soția unui cunoscut afacerist, era dată dispărută încă de luna trecută
Italia. Româncă, găsită fără suflare în portbagajul mașinii sale. Violeta, soția unui cunoscut afacerist, era dată dispărută încă de luna trecută

Violeta Ana Nica, o româncă de 40 de ani, soția unui cunoscut om de afaceri din Biella, regiunea nordică Piemont din Italia, a fost găsită fără viață în portbagajul mașinii sale. Familia o dăduse dispărută încă de luna trecută.

Această tragedie este învăluită în mister momentan, anunță polițiștii. Violeta era dispărută de vreo zece zile, după ce și-a vizitat sora la Bresciano. Membrii familiei au depus imediat o plângere la Poliție pentru a-i anunța dispariția.

Pățania unei românce care a uitat să încuie ușa barului pe care-l are în Italia. A doua zi a găsit un bilet

Descoperirea macabră a avut loc în data de 15 august în parcarea centrului comercial Le Vele din Desenzano del Garda. Românca era moartă de câteva zile, poate mai mult de zece, spun autoritățile. Trupul Violetei zăcea fără viață în portbagajul mașinii sale. Se vorbește despre o posibilă sinucidere întrucât femeia ar fi manifestat deja comportamente similare în trecut, conform rapoartelor familiei sale citate de primabiella.it. Investigațiile sunt încă în desfășurare de către poliție.

Incendii masive în Italia. Pompierii se luptă cu flăcările: Fum dens și oameni evacuați

 

Moarte misterioasă

 

Trecătorii au fost cei care au dat alarma la „112”. Polițiștilor li s-a spus despre mirosul puternic care iese din micul SUV parcat. Înăuntru nu se vedea nimic, așa că polițiștii au deschis cu forța portbagajul unde au găsit cadavrul femeii în stare avansată de descompunere.

Ulterior a avut loc identificarea și au fost reconstituite ultimele zile de viață ale femeii.

Potrivit La Stampa, anchetatorii au aflat că decesul s-ar datorat unei supradoze de medicamente. Singurul detaliu care pare să contrazică ipoteza sinuciderii este faptul că trupul româncei a fost găsit încuiat în portbagajul mașinii, acolo unde femeia ar trebui să intre voluntar după ce a luat pastilele și apoi să se ghemuiască și să închidă hayonul. 

Românca a fost soția unuia dintre cei doi frați fondatori și proprietari ai unei cunoscute fabrici de bere artizanală din Graglia. 

Italia. Coșmarul trăit de o româncă timp de șapte ani cu bărbatul ei: Vecinii au salvat-o din iadul în care era

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv    

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel