Italia. Coșmarul trăit de o româncă timp de șapte ani cu bărbatul ei: Vecinii au salvat-o din iadul în care era

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Coșmarul trăit de o româncă timp de șapte ani cu bărbatul ei: Vecinii au salvat-o din iadul în care era
Italia. Coșmarul trăit de o româncă timp de șapte ani cu bărbatul ei: Vecinii au salvat-o din iadul în care era

Un român, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat de carabinieri la Florența din Italia. Bărbatul este acuzat că și-a bătut soția și a forțat-o să se prostitueze timp de șapte ani.

Și-a bătut soția timp de aproape un deceniu, hărțuind-o și supunând-o tot timpul la tot felul de umilințe. În mai multe rânduri, el o obliga chiar să se prostitueze, pentru a ajuta la completarea bugetului mic al familiei. Acum, însă, va trebui să răspundă pentru abuzul verbal și fizic grav pe care i l-ar fi provocat-o. În ultimele ore, cu aceste acuzații, un bărbat de 45 de ani din România, dar rezident în Italia, a ajuns în cătușe. 

 

Tunsă și forțată să se prostitueze

 

Este vorba despre o persoană deja cunoscută de poliție, cu cercetările în numele său coordonate de procurorul florentin care se desfășurau de ceva vreme. Activitatea anchetatorilor ar fi plecat de la o serie de sesizări primite de la unii locuitori ai cartierului capitalei toscane în care cuplul locuia de câțiva ani încoace, alarmați de țipetele din ce în ce mai dese venite din apartament. Iar numeroasele cazuri de violență pe care militarii le pun în cârca românului împotriva soției sale, o româncă de 35 de ani. Aceste violențe s-ar fi petrecut pe o perioadă de șapte ani, mai exact din 2015 până în prima jumătate a anului 2022.

Potrivit reconstituirilor celor care anchetează, românca ar fi suferit în perioada examinată o lungă serie de amenințări și jigniri, precum și bătăi. Pe scurt, românul nu ezita să-și pună mâinile pe ea când nu voia să-l asculte. Chiar și din motive destul de banale. În fața refuzului ei de a-și tunde părul, de exemplu, odată el ar fi reacționat atacând-o și bătând-o pentru a o convinge, îngrijindu-se chiar el însuși de tunsoare.

Și numai asta!! Având în vedere situația economică precară a cuplului, mai ales în perioada post-lockdown, bărbatul de 45 de ani și-ar fi forțat de mai multe ori soția să se angajeze în prostituția stradală, pentru a câștiga niște bani. Iar în serile în care veniturile „afacerii” nu erau considerate suficiente, el termina o bătea și o insulta. Acțiuni care au avut loc în contextul unui climat de teroare, din care victima se chinuia să iasă. Românca nu a raportat niciodată cu adevărat atacatorul, de teama unor răzbunări ulterioare.

Operațiunea carabinierilor a pus capăt hărțuirii suferite, iar românul a fost dus în cele din urmă la închisoarea Sollicciano, unde va rămâne la dispoziția autorității judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel