Italia. Mama Andreei, românca dispărută de patru luni, strigăt de ajutor: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Mama Andreei, românca dispărută de patru luni, strigăt de ajutor: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”. FOTO: captură anconatoday.it
Italia. Mama Andreei, românca dispărută de patru luni, strigăt de ajutor: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”. FOTO: captură anconatoday.it

Andreea Rabciuc, campioană a României la tir, în vârstă de 27 de ani, este în continuare dispărută în Italia. Mama româncei face un apel disperat: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”

Toate urmele tinerei de 27 de ani s-au pierdut în noaptea dintre 11 și 12 martie. „Unde ești dragă, noi două am rezolvat totul împreună, nu trebuia să pleci de acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă”. Acesta este strigătul de ajutor al Georgetei Croceanu, mama Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută dintr-o fermă din Via Montecarottese.

Femeia a vorbit în timpul emisiunii „Cine l-a văzut?” difuzat ieri seară. Este pentru prima dată când vorbește public din ziua dispariției fiicei sale. „De 4 luni este dispărută”, continuă Georgeta, „sigur știe cineva ceva. Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajută-mă să-mi găsesc fiica!”.

Italia. Partenerul mamei Andreei, românca dispărută de aproape două luni, rupe tăcerea: „Tot ce se spune este un teatru” - VIDEO

 

„A spus că o controlează”

 


În cadrul difuzării emisiunii au fost prezentate câteva mărturii ale prietenilor Andreei. Cuvinte foarte grele la adresa lui Simone, Omar și Daniel, persoane pe care tânăra româncă le-ar fi întâlnit în zilele dinaintea dispariției sale. „Pe 9 martie am făcut-o să înțeleagă că nu trebuie asociată cu persoane de 40 de ani. I-a spus lui Simone că este violent și că își va chema mama. Andreea a fost luată de Daniel chiar dacă a repetat că este exploatată de el, de Omar și de Simone. I-am spus să se întoarcă la mama ei sau în România. Apoi a fost Omar despre care a spus că el o controlează și îi cunoștea parola rețelei de socializare și le-a cerut și altor fete prietenia”.

Răspunsul lui Simone Gresti, iubitul Andreei, a fost clar: „Ea a fost cea care m-a bătut. Cu mine a fost în siguranță și liberă, nu a primit niciodată violență fizică. Dacă a primit ceva violență psihologică, poate, dar niciodată fizică”.

Italia. Andreea este dispărută de 80 zile. Anchetatorii au găsit urme de-ale româncei în mașina iubitului

 

„Mai devreme sau mai târziu mă omoară”

 

Mai este și problema drogurilor. Prietenii Andreei vorbesc despre asta. „Ne-a spus că Omar și Simone vorbeau cu traficanți de droguri de origine marocană, pentru că îi văzuse în spatele unui parc unde a dus-o Omar o zi. De multe ori au forțat-o să folosească dozele. Pe 9 martie, ultima dată când am vorbit, ne-a spus ceva care ne-a îngrijorat: mai devreme sau mai târziu mă omoară”.

Întrebat despre această problemă, Omar a decis să nu comenteze. Simone, în schimb, a negat și această ultimă poveste: „Ți se pare adevărată? Mă face să râd pentru că nu se poate! Acești prieteni ar trebui să vă spună aceste lucruri în emisiuni? Nimic nu este adevărat!”.

Italia. Ultimul mesaj trimis de Andreea, înainte de a i se pierde urma de mai bine de o lună: „Trebuie să mă ajuți să dispar!”

 

Ultimele rapoarte despre dispariția Andreei

 

Până în prezent, Andreea Rabciuc ar fi fost văzută la Roma, lângă parcările Lidl din zona Magliana. Cetățenii susțin că o tânără cu părul albastru a fost văzută în compania altor fete.

O a doua observare a sosit de la Milano, în zona Rho Fiera. Iar o altă raportare a venit de la Ancona, unde o fată asemănătoare cu tânăra de 27 de ani ar fi fost remarcată lângă Galeria Doric. În așteptarea unor noi vești, verificările de către poliție continuă.

Italia. Un mediu susține că Andreea, românca dispărută de mai bine de o lună, este în viață: „Nu pot spune exact unde”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv            

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel