Italia. Accident grav la Salerno: o româncă se zbate între viață și moarte după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident grav în județul Olt. Două persoane au murit
Accident grav în județul Olt. Două persoane au murit

Un grav accident rutier s-a produs ieri dimineață, în via Capaccio Paestum din orașul Salerno. O mașină în care se aflau două românce s-a răsturnat, una din victime fiind transportată în stare deosebit de gravă la spital. 

La fața locului au intervenit ambulanțele Crucii Roșii și asociației Napoli Soccorso din stația Santa Venere, care au transportat răniții, două femei, de naționalitate română una la spitalul din Battipaglia și cealaltă la spitalul din Eboli.

Ambele românce au suferit mai multe traumatisme. Românca care călătorea ca și pasager a fost internată în cod roșu, scrie  lacittadisalerno.it.

Pe lângă traumatisme și răni faciale, victima a suferit și o fractură de șold, pentru care va trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Femeile rănite au fost extrase din mașina răsturnată de către pompierii detașamentului Agropoli. Ofițerii de la Poliția rutieră din Capaccio, condusă de maiorul Natale Carotenuto urmează să stabilească dinamica accidentului rutier. 

Un alt român a murit într-un spital din Italia, după un accident cumplit. 

Italia. El este românul, strivit mortal între două camioane. Constantin avea doar 39 de ani

 

Un român de 39 de ani a murit, în luna februarie, într-un spital din Italia, după un accident cumplit. Duba în care se afla a fost prinsă între două camioane și strivită. Teribilul accident s-a petrecut, pe A4, în apropiere de stația de taxare Desenzano.

Constantin Ioan Roșca, născut în 1983, este victima teribilului accident care a avut loc, în luna februarie, la Desenzano. Prins între fiarele cabinei dubei pe care o conducea, românul a fost resuscitat la locului, iar apoi transportat la Civilul din Brescia, unde a murit, la câteva ore. Aceasta este soarta tragică a lui Constantin Ioan Roșca, un tânăr, de 39 de ani, de origine română, care locuia de mulți ani în San Pietro in Cariano, în zona Veronese.

Muncitor de profesie, Constantin era angajat al unei firme care activa în domeniul reparațiilor de trenuri. Se îndrepta spre muncă, când și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Era trecut de ora 8.00, marți dimineața, când duba pe care o conducea Constantin a fost strivită între două camioane de-a lungul autostrăzii A4, în apropierea casei de taxare Desenzano, în urma unei violente coliziuni în lanț. Constantin era căsătorit, însă nu avea copii.

Celelalte două persoane rănite, însă, se așteaptă să se recupereze: colegul care se afla cu el în dubă, un bărbat de origine ivoriană, în vârstă de 45 de ani, internat și el la spitalul Civile, dar în cod galben, și un șofer de camion implicat în accident, în vârstă de 36 de ani, internat la spitalul din Desenzano, în cod verde.

Duba în care se afla românul, strivită între două camioane

 

Porțiunea de drum afectată de accident a fost închisă timp de aproximativ o oră, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare și de siguranță. Imediat ce a fost posibil, a fost redeschisă, însă aproape toată dimineața a fost deschisă doar o singură bandă de mers. 

Au existat și unele neplăceri: pe autostradă s-au format cozi, de la 6 la 13 km în direcția Milano și de până la 9 km în direcția Veneția. Mașinile și camioanele au circulat pe rutele obișnuite, inclusiv pe drumurile provinciale și de ocolire, extinzând inconvenientele în afara A4. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel