Italia. Coșmarul unei românce, forțată să se prostitueze de soțul ei: „Mi-a găsit clienții și a păstrat încasările pentru a juca la aparate”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a relatat în fața judecătorilor cei patru ai de coșmar pe care i-a trăit alături de soțul ei, în Civita Castellana din Italia. 

„Soțul meu m-a prostituat, a găsit clienții și a păstrat toate încasările pentru a juca la aparate”, povestește victima despre cei patru ani de coșmar trăiți în compania soțului ei. Între timp, cuplul este din nou acum împreună.

 

„Prostituția a fost o înțelegere făcută înainte de nuntă”

 

Învinuitul este un bărbat din Civita Castellana, care s-ar fi căsătorit cu tânăra româncă pentru a o obliga să se prostitueze. Ba chiar ar fi bătut-o atunci când refuza. Soțul româncei ar fi forțat-o să primească clienți acasă, obligând-o să poarte haine mulate și tocuri înalte, primind 50 de euro pe serviciu. Tariful urca la 100-200 de euro dacă relațiile sexuale aveau loc în altă locație.

Banii i-ar fi păstrat toți pentru el, folosindu-i pentru a cultiva viciile jocurilor de noroc și drogurilor: „Îi plăceau aparatele de slot”, a spus victima, care l-a denunțat la patru ani de la nuntă. Procesul datează din primăvara anului 2019. Între timp, cuplul, în ciuda interdicției de a se apropia de ea, sunt din nou împreună, iar soția a intentat procesul.

„Prostituția a fost o înțelegere făcută înainte de nuntă, sărbătorită pe 31 octombrie 2015. La început am fost de acord. Când i-am spus soțului meu că nu mai vreau și l-am denunțat, a acceptat pentru moment să mă opresc din prostituție. A spus că voi rămâne acasă să fac treabă și că el va merge la muncă la țară, vânzând fructe și legume. Înainte trăia din relațiile sexuale plătite pe care mi le asigura, acum s-a schimbat”, a declarat victima ieri în sala de judecată la prima ședință a procesului. Soțul este apărat de avocatul Alberto Parroccini.

 

„M-a dat afară din casă”

 

Pe lângă persoana vătămată, a mai fost auzit și un prieten al familiei - client.

„Ne-a primit acasă timp de trei luni. Însă după ce l-am dat în judecată pe soțul meu, el (clientul) m-a dat afară din casă, pe mine, pe fiul și fiica lui, care locuiau cu noi, deoarece îmi luaseră apărarea.”, spune românca.

Clientul-prieten al familiei, audiat în instanță, a confirmat spusele româncei în fața judecătorului Elisabetta Massini.

Procesul se va relua pe 21 noiembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel