Italia. Cursa nebună a unui șofer român s-a încheiat cu o explozie și doi oameni la spital: Accident teribil după două depășiri cu 150 km/oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Cursa nebună a unui șofer român s-a încheiat cu o explozie și doi oameni la spital: Accident teribil după două depășiri cu 150 km/oră. FOTO: captură ilmessaggero.it
Italia. Cursa nebună a unui șofer român s-a încheiat cu o explozie și doi oameni la spital: Accident teribil după două depășiri cu 150 km/oră. FOTO: captură ilmessaggero.it

Un tânăr român, în vârstă de 20 de ani, a provocat un accident cumplit în Monterotondo, comună din orașul metropolitan al Romei din Italia. 

Șoferul român a depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și a lovit alte două mașini, una ajungând într-un șanț. Traficul s-a blocat, ieri, în Monterotondo, Italia, din cauza unui accident în care au fost implicate trei mașini, dintre care două în cod roșu.

Un Opel Mokka condus de românul de 20 de ani, cobora cu viteză spre Roma, nu departe de intersecția cu via Monte Sant'Ilario din Monterotondo. A depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și la întoarcerea din faza depășiri s-a izbit de un autoturism, o Lancia Y, condusă de o femeie de 30 de ani din Monterotondo. Impactul a fost atât de violent încât mașina a zburat în șanț după ce s-a răsturnat. Imediat după aceea, șoferul român a lovit un Smart condus de un bărbat de 50 de ani care circula în sens opus. Când șoferul român a terminat cursa nebună, mașina lui a luat foc și a fost complet distrusă.

„O vom lua de la capăt”. Fost polițist român, căutat în Italia după amenințările la adresa fostei iubite și a fiicei sale de 6 ani: „Autoritățile nu fac suficient pentru a le proteja”

 

Doi șoferi, la spital

 

La fața locului a fost poliția locală din Monterotondo condusă de comandantul Michele Lamanna. Polițiștii au efectuat alcooltestul românului, care a fost nevătămat, și au constatat o alcoolemie de 1,6. Așadar, acesta era în stare de ebrietate în timp ce conducea.

Femeia de la volanul autoturismului Lancia Y a fost internată în cod roșu la Sant'Andrea: are o claviculă ruptă, vânătăi și traumatisme, dar fără a-i pune viața în pericol. Bărbatul de 50 de ani a ajuns în cod galben la Sant'Andrea. Ambii răniți sunt încă în stare de șoc de ceea ce s-a întâmplat, nu au avut timp să realizeze ce se întâmplă cu șoferul Opelului care mergea cu așa mare viteză.

Mașina care a luat foc a explodat. La fața locului se aflau și carabinierii companiei Monterotondo și echipa detașamentului pompierilor Montelibretti. Drumul a fost închis circulației în timpul anchetei efectuată de poliția municipală.

Mașinile au fost confiscate pentru a reconstitui mai bine dinamica exactă a accidentului.

Italia. Un șofer a pierdut controlul TIR-ului și a căzut de pe pod. Camionul a luat foc după ce i s-au spart rezervoarele

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel