„Ne-am speriat groaznic, am crezut că e cutremur!” Un șofer român de TIR a intrat cu mastodontul într-o casă din Italia (FOTO + VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Ne-am speriat groaznic, am crezut că e cutremur!” Un șofer român de TIR a intrat cu mastodontul într-o casă din Italia
„Ne-am speriat groaznic, am crezut că e cutremur!” Un șofer român de TIR a intrat cu mastodontul într-o casă din Italia

Un șofer român de camion, în vârstă de 53 de ani, a ajuns, ieri, cu TIR-ul într-o casă din Roncoferraro, provincia Mantova, Italia. Din cauza ceții, bărbatul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de peretele bucătăriei casei.

Un vuiet foarte puternic și pereții se prăbușesc la o casă din Roncoferraro, Italia. Era ora 05:30 când camionul condus de un român s-a izbit de o casă, spargând complet un zid. „Ne-am speriat groaznic, am crezut că e cutremur!”. Din fericire, ocupanții casei, mama și fiul, ambii adulți, dormeau la etaj. Ei sunt în siguranță și nevătămați.

Chiar și șoferul de camion care a ajuns cu vehiculul în interiorul casei este bine, a suferit doar câteva traumatisme minore.

 

Piețari români, ridicați cu tot cu marfă, în Italia: „Au luat produsele din pubele!"

 

Camionul românului nu este primul care se izbește de acea casă


Se pare că în momentul impactului era o ceață deasă. Cauzele exacte ale accidentului sunt însă cercetate acum de Poliția Rutieră care a intervenit la fața locului.

2. -imagine fara descriere- (ne-am-speriat-groaznic--am-crezut-ca-e-cutremur-un-sofer-roman-de-tir-a-intrat-cu-mastodontul-intr-o-casa-din-italia-2.jpg)

Intersecția dintre via De Amicis și via Damiano Chiesa este una foarte periculoasă, în ciuda faptului că este semnalizată la 250, 100 și 50 de metri distanță, precum și cu un semn de stop intermitent. Este adevărat că nu este prima dată când un vehicul ia o cotitură greșită și ajunge să se izbească în casă. S-a pus o balustradă acolo, dar evident că nu este suficientă, potrivit mantovauno.it.

3. -imagine fara descriere- (ne-am-speriat-groaznic--am-crezut-ca-e-cutremur-un-sofer-roman-de-tir-a-intrat-cu-mastodontul-intr-o-casa-din-italia-3.jpg)

Iar acum casa, cu ordonanță a Primăriei după constatările Pompierilor, a fost declarată inutilizabilă așa că mama și fiul trebuie să-și găsească o altă locuință.

4. -imagine fara descriere- (ne-am-speriat-groaznic--am-crezut-ca-e-cutremur-un-sofer-roman-de-tir-a-intrat-cu-mastodontul-intr-o-casa-din-italia-4.jpg)

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 23 de ani, în Italia. Dumitru a atacat-o și a băgat-o într-o valiză: „A agonizat 15 minute, fără oxigen” (FOTO+VIDEO)

 

Consilier: „Trebuie să se asigure intersecția cât mai curând posibil”


Cele două drumuri care se unesc la intersecție sunt provinciale și unii locuitori explică că în trecut i s-a amintit municipalității de necesitatea intervenției pentru a asigura acel punct, dar, în afară de poziționarea balustradei, nu s-a făcut nimic.

Chiar în această problemă intervine consilierul Roncoferraro, Roberto Archi, și subliniază: „este necesar ca Provincia să preia problema și să asigure intersecția cât mai curând posibil. Vom lucra pentru ca acest lucru să se întâmple”.

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel