Horoscop. Echinocțiul de primăvară 2022. Cum afectează puterea acestui eveniment toate zodiile. Noul an astrologic vine cu surprize

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Echinocțiul de primăvară 2022. Cum afectează puterea acestui eveniment toate zodiile. Noul an astrologic vine cu surprize
Horoscop. Echinocțiul de primăvară 2022. Cum afectează puterea acestui eveniment toate zodiile. Noul an astrologic vine cu surprize

Echinocțiul care marchează începutul primăverii este la câteva zile distanță, iar atunci când se va întâmpla, va avea un efect diferit asupra fiecăreia dintre cele 12 semne zodiacale.

Echinocțiul de primăvară este unul dintre cele mai importante fenomene pentru astrologie. Reprezintă începutul noului an astrologic și sosirea sezonului Berbecului, primul semn al zodiacului, ceea ce înseamnă că va schimba ritmul tuturor și va fi ocazia perfectă pentru noi începuturi.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

 

Când este echinocțiul de primăvară?

 

Pe 20 martie 2022 la 09:33 Ora Centrală (10:33 EST) va avea loc echinocțiul și, prin urmare, va fi prima zi astronomică de primăvară. Este punctul de mijloc dintre solstițiul de iarnă (cea mai scurtă zi a anului) și solstițiul de vară (cea mai lungă zi).

În plus, în acel moment Soarele va intra în Berbec și își va începe călătoria prin cele 12 semne ale zodiacului, motiv pentru care astrologii consideră martie drept începutul anului, din punct de vedere cosmic.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

 

Cum afectează echinocțiul de primăvară fiecare zodie?

 

Efectele echinocțiului de primăvară vor avea impact cu câteva zile înainte de sosirea lui, precum și câteva zile după. 

Berbec

Ei vor simți că trebuie să încetinească în viață, așa că sfatul astrologilor este să-și facă timp pentru a face pasul următor. Echinocțiul va afecta în principal zonele sociale și resursele personale.

Taur

Echinocțiul de primăvară va sosi cu o energie vindecătoare, ideală pentru o pauză. Puteți profita de începutul anului astrologic pentru a practica iubirea de sine.

Gemeni

Noile cunoștințe și aventuri îi vor tulbura pe Gemeni. Va fi momentul potrivit pentru a-și depăși limitele și a merge cu încredere către ceea ce înseamnă fericirea pentru ei.

Rac

Echinocțiul va pune presiune pe tine să ieși din casa ta caldă și confortabilă. Este posibil să aveți o pierdere a controlului, dar veți găsi o cale de ieșire dacă vă mențineți încrederea în sine.

Leu

Oferă multe oportunități de a fi în centrul atenției și de a străluci ca soarele primăvara. Ei vor simți dorința de a crea ceva grozav care să ajute mulți oameni și vor găsi bucurie în mediul lor social.

Fecioară

Va fi timpul să schimbăm rutina pentru a simți din nou echilibrul și a uita de tensiunile din ultimul an astrologic. Ar trebui să încerci să nu iei criticile altora prea în serios.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

Balanță

Echinocțiul de primăvară vă va exalta calitățile, dar trebuie să aveți grijă să nu faceți greșeli, mai ales la locul de muncă, care ar putea fi o consecință a emoțiilor și a lipsei de comunicare.

Scorpion

Mesajul pe care îl aduce echinocțiul este să fii precaut. Deși nu a fost niciodată de încredere, acum este momentul să fii atent deoarece efectele pot provoca unele dezechilibre la locul de muncă.

Săgetător

Ca semn de foc, echinocțiul este foarte benefic, așa că permiteți-vă să faceți lucruri care vă fac să ieșiți în evidență din mulțime, dar cu prudență. Schimbările ar putea fi haotice, așa că trebuie să gândiți clar.

Capricorn

Echinocțiul de primăvară va face lumină asupra problemelor supărătoare pe care le tragi de ani de zile, în special în sectorul financiar. Vei găsi modalități de a le remedia, trebuie doar să ai încredere în percepția ta.

Vărsător

Noul an astrologic reprezintă ocazia de a începe ceva nou. Puteți valorifica această energie pentru a începe un proiect, cum ar fi un hobby, și pentru a-l împărtăși prietenilor.

Pești

Zilele premergătoare echinocțiului vei dori să te simți liber, ceea ce ar putea declanșa haosul. Trebuie doar să ai grijă să nu cazi în excese pentru a te bucura de puterea acestui eveniment astrologic.

Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel