Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă
Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

Astrologii au dezvăluit ce semn zodiacal este cel mai puțin compatibil al nativilor în căsătorie, din cauza faptului că nu ești menit să petreci o viață întreagă împreună cu acea zodie.

Sunt semne ale zodiacului care nu sunt destinate să petreacă o viață împreună. Deși se pot înțelege într-o relație fără angajamente, nu este o idee bună să se căsătorească, avertizează astrologii.

Oamenii care cred în astrologie verifică adesea horoscoapele pentru a afla cât de compatibili sunt cu o altă persoană pe baza semnului lor zodiacal. Astrele vă pot da o idee despre probabilitatea de succes într-o relație, dar în fața unui angajament serios lucrurile s-ar putea schimba.

Citește și Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

Și este că o viață de căsătorie nu este același lucru cu o relație sau unde nu există angajamente serioase. Potrivit unei recenzii BestLife, bazată pe opinia diverșilor astrologi, acesta este semnul cu care nu ar trebui să te căsătorești vreodată.

 

Zodia cu care nu ar trebui să te căsătorești vreodată

 

Berbec

Cel mai puțin compatibil semn în căsătorie cu un Berbec este Taurul. Berbecul ca soție/soț este spontan și are nevoie de o viață de aventură, iar Taurul este orientat spre rutină și foarte obișnuit, așa că nepotrivirea energetică este evidentă.

Taur

Vărsătorul este cel mai dificil semn pentru un Taur în căsătorie. Taurul nu suportă să fie controlat de cineva, iar Vărsătorul este foarte rece pentru o ființă romantică ca Taurul. O viață în căsătorie promite ciocniri și certuri.

Gemeni

Veți găsi în Capricorn o căsnicie complicată și dificilă. Gemenii sunt extroverți, distrași și le plac varietatea și schimbarea, în timp ce Capricornul prosperă pe structură, disciplină și obligație. O căsătorie cu un Capricorn ar putea fi foarte sufocantă pentru Gemeni.

Rac

Este cel mai sensibil semn al zodiacului, așa că au nevoie de un partener care să umple acel spațiu emoțional. Berbecul nu este cea mai bună alegere pentru că este prea mândru și nu îi va oferi Racului siguranța de care are nevoie.

Vezi și Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

Leu

De obicei nu se înțelege în căsătorie cu Fecioara pentru că este foarte rigidă. Leul își dorește liniște acasă și trebuie să dețină controlul complet, așa că este obișnuit ca el să se ciocnească de Fecioară.

Fecioară

Săgetătorul nu este cel mai bun pentru Fecioară pentru că este prea lipsit de griji și aventuros. Fecioara îți dorește o căsătorie în care lucrurile să fie planificate pe termen scurt, mediu și lung, Săgetătorul este foarte imprevizibil așa că nu ar putea avea o căsătorie pașnică.

Balanță

Într-o căsnicie Balanță ai nevoie de spațiul tău și, în același timp, de un partener care să te ajute să iei decizii. Peștii nu sunt cel mai bun semn pentru Balanță, deoarece este un visător și trăiește într-o fantezie.

Scorpion

Semnul cu care nu ar trebui să se căsătorească este Leul pentru că nu are suficientă răbdare să aștepte ca Scorpionul să aibă încredere în el. Scorpionii au nevoie de mult timp pentru a se deschide pe deplin față de un partener, așa că Leii ar putea deveni disperați.

Citește și Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

Săgetător

Căutați relații care vă oferă libertate și spațiu, motive pentru care Racul nu este o opțiune bună. O căsnicie Săgetător-Rac va fi dezastruoasă, plină de drame și dificultăți emoționale.

Capricorn

Nu este atât de ușor să impresionezi un Capricorn, este nevoie de disciplină, planificare și creativitate. Balanța nu este dispusă să facă eforturi suplimentare pentru a-ți satisface toate cerințele, motiv pentru care este cel mai puțin incompatibil semn în căsătorie.

Vărsător

Caută parteneri care să-l ajute să evolueze și să crească și, în același timp, să-i respecte independența și spațiul personal. Scorpionul nu este cea mai bună alegere, deoarece tind să fie prea invazivi.

Pești

Ai tendința de a prospera în relații cu semne deschise la minte și sensibile. Ritmul vertiginos al Gemenilor poate să nu fie cea mai bună opțiune, deoarece nu va avea răbdarea să înțeleagă lumea fantastică în care trăiesc Peștii.

Vezi și Horoscop. Aceste zodii vor avea ghinion în dragoste în anul 2022

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel