Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul
Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

Dacă urmărești ceea ce spun astrele, nu poți rata astăzi un Horoscop special: Ce să nu le spui zodiilor niciodată. Află detaliile pe care le oferă Horoscopul și cuvintele care vor dezlănțui iadul pentru fiecare nativ în parte.

Mulți se întreabă despre cel mai eficient mod de a face fiecare zodie să se îndrăgostească și, de asemenea, cuvintele de încurajare în momentele de tristețe sau durere pentru fiecare nativ în parte. Dar, astăzi ne concentrăm pe analizarea a tot ceea ce nu ar trebui să le spui semnelor zodiacale. Un exemplu în acest sens este Berbecul: dacă îi spui să aibă răbdare (ceea ce contravine naturii acestui semn) este foarte probabil că vei dezlănțui iadul.

Citește și Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

 

Ce să nu le spui zodiilor niciodată, conform horoscopului!

 

Berbec. Nu-i spune niciodată unui Berbec „ai răbdare”. Este viața lor și o trăiesc din plin, vor profita de fiecare secundă pe acest pământ atâta timp cât au suflare.

Taur. Dincolo de faptul că nu sunt cei mai răutăcioși, le este greu să uite, uneori vor să sufere. Lucrul pe care nimeni nu ar trebui să i-l spună vreodată unui Taur este: „uită și mergi mai departe”. Pregătește-te pentru un scandal puternic dacă faci asta!

Gemeni. „Fii tu însuți”, este un sfat oarecum nebunesc pe care să îl dai unui nativ Gemeni. Dacă personalitatea lui este atât de schimbătoare, atunci va depinde de tine să clarifici dacă vrei ca el să continue să se simtă ca el însuși acum sau ca în urmă cu o oră.

Rac. „Trebuie să mai ieși puțin, te va ajuta”. Când un Rac intră în carapacea lui și decide să petreacă zile închis, fără să părăsească dormitorul dacă se poate, este pentru că are nevoie de acea singuratate, să se regăsească și nimic nu îl va ajuta mai mult de atât.

Leu. „Ignoră, nu ai nevoie de nimeni să-ți demonstreze nimic”. Nu... vorbești cu Leul și ei trebuie să simtă că ceilalți îl apreciază și chiar că îl admiră.

Fecioară. „Oprește-te și gândește-te”. Desigur, te gândești că este atât de ușor pentru Fecioară... dar nu! Până nu vor avea totul sub control, până la cel mai mic detaliu, nu vor putea să se oprească.

Vezi și Horoscop. Secretele astrale pentru ca fiecare zodie să obțină succesul în 2022: Vin banii pentru Berbec, Rac și Pești!

Balanță. „Într-o zi va fi cineva care să te merite”. Nu se înțelege că au vrut doar persoana care a plecat? Cum îi va consola gândul că mai târziu vine o altă persoană care nu este la fel ca cea pierdută.

Scorpion. „Îți imaginezi lucruri”. Ei bine, Scorpionul este extrem de gelos și neîncrezător. Dacă gândește prost și îi spui că își imaginează asta, în analiza lui detectivă, înseamnă că ceea ce bănuiește este adevărat și poate fi mai rău decât credea la început.

Săgetător. „De ce ești atât de dur?”. Dacă îi întrebi ceva pe Săgetător, fii pregătit pentru sinceritatea lui total lipsită de sentimentalism. Indiferent cât de mult îți displace, Săgetătorul îți va spune doar adevărul.

Capricorn. „Totul va fi bine. Nu îți face griji”. Ei bine, Capricornul trebuie să-și facă griji și nu, nimic nu va merge bine de la sine dacă el/ea nu este atent și nimeni nu îl va convinge de contrariu.

Vărsător. „Pune-ți picioarele pe pământ”. Și de ce ar face-o? Dacă le place să viseze, să creeze și să inventeze orice le vine în minte, lăsați-i în pace.

Pești. „Nu este mare lucru, nu o lua personal”. Dacă Peștii se simt rău pentru ceva, nu vor înceta să se simtă așa doar spunându-le asta. În plus, aproape întotdeauna când se simt prost este pentru că s-au încurcat cu cineva foarte apropiat... și e mai rău.

Citește și Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel