Horoscop. Aceste zodii vor avea ghinion în dragoste în anul 2022

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ghinioniștii zodiacului: Cinci zodii bântuite de nenoroc în această primăvară
Ghinioniștii zodiacului: Cinci zodii bântuite de nenoroc în această primăvară

Dragostea are suișuri și coborâșuri, momente incredibile și, de asemenea, despărțiri dificile și complexe. Acestea sunt zodiile care vor avea ghinion în dragoste în anul 2022.

Ei bine, conform diferiților experți în astrologie, poate putem avea câteva indicii de ce nu avem prea mult noroc în dragoste. Indiferent dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea mai bună sau ți-ai pierdut speranța după o experiență amară, nu toată lumea se bucură de dragoste tot timpul.

Citește și Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

 

Aceste zodii vor avea ghinion în dragoste în anul 2022

 

Rac

Deși anul acesta va fi plin de provocări și eșecuri pentru toți indivizii, pentru cei aparținând zodiei Rac va fi mult mai rău, mai ales în ceea ce are legătură cu domeniul sentimental, motiv pentru care dacă vor să-și găsească un nou partener, ar trebui să încerce de două ori mai mult. Și asta pentru că luna neagră se va opune lui Pluto.

Leu

În cazul celor născuți sub influența Leului, Saturn se opune acestor nativi, astfel încât aceștia ar putea avea un an în care să domnească singurătatea și în care să fie mult mai rezervați. Acest lucru le va face mult mai dificil să găsească dragostea la care au tânjit și va dura mai mult decât au plănuit.

Vezi și Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

Scorpion

2022 va fi anul în care Scorpionul își va curăța viața, adică va elimina tot ceea ce nu mai funcționează pentru el sau ceea ce nu-i mai este bun, precum prietenii, familia, obiceiurile proaste sau orice alt aspect care este toxic pentru Scorpion. Asta înseamnă că nu vor avea timp să-și facă griji în dragoste și va fi ceva ce se va întâmpla din 18 ianuarie, timp de 18 luni.

Taur

Indivizii din zodia Taur vor avea energii de opoziție, ceea ce îi face să nu fie dispuși să accepte noi iubiri, noi oameni sau noi iluzii, întrucât acest lucru le-ar putea face să-și piardă confortul cu care sunt obișnuiți, având în vedere că simt o mare teamă față de necunoscut.

Citește și Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel