Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie
Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

Este timpul să aflăm ce ne aduce 2022 pentru că știm că nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Astrologii prevăd că fiecare zodie în parte va avea o zi cu ghinion și o zi norocoasă în anul 2022.

În anul 2022 putem relua ceea ce am lăsat în pauză pentru bunăstarea noastră fizică. Este timpul să ne punem pe treabă și anul acesta să luptăm pentru tot ce ne dorim să realizăm.

Citește și Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

Potrivit astrologilor, 2022 va fi marcat de reînnoirea și închiderea vechilor cicluri, dar, în plus, astrologia prezice că fiecare semn zodiacal va avea o zi în care stelele îl vor favoriza. Află care dată va fi cea mai norocoasă, dar și cea mai ghinionistă a anului în funcție de zodia ta.

 

Semne zodiacale - Care sunt cele mai proaste și bune zi din 2022

 

Berbec: Cea mai norocoasă dată pentru Berbec va fi 18 august 2022, ziua în care trebuie să fie atenți la noile oportunități care se ivesc și va fi un moment formidabil pentru dragoste și întâlniri. 

2022 este un an pentru a reorganiza, pentru a îmbunătăți prietenii și conexiunile dumneavoastră sociale. Jupiter va intra în acest semn din primăvară și în multe cazuri acele zile vor fi pline de noroc.

Ziua ta cu ghinion este 30 octombrie 2022.

Taur: Cea mai norocoasă zi a anului pentru Taur va fi 13 mai 2022 pentru că va avea claritate despre adevărata sa vocație și va putea arăta lumii adevărata sa identitate.

Uranus se află în această zodie de mai bine de trei ani și atrage mari schimbări, noutăți și întorsături bruște pentru acest 2022 care îi va afecta în special pe cei născuți între 1 și 10 mai, așa că acele zile ar trebui să fie precaute.

Ziua ta cu ghinion este 15 mai 2022.

Gemeni: 30 mai va fi cea mai bună zi pentru cei născuți sub zodia Gemeni. Va fi momentul perfect pentru a-ți exprima dorințele și a le realiza, vei avea norocul și motivația de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele personale.

În ceea ce privește munca, va trebui să aștepti puțin și să îți încetinești ritmul accelerat în primele luni ale anului, să te concentrezi pe posibilitatea de a avea timp să meditezi și să te gândești din nou unde vrei să ajungi profesional.

Ziua ta cu ghinion este 20 august 2022.

Vezi și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Rac: Atenție! Nativii din această zodie vor avea cele mai putin norocoase zile în 2022. Cea mai norocoasă va fi 17 iulie 2022, pentru că veți avea o intuiție foarte dezvoltată și va fi ziua ideală pentru proiecte spirituale și creative. De asemenea, va fi benefic dacă doriți recunoaștere publică.

În dragoste, 2022 este un an de reflecție și mult echilibru, dar zilele de sfârșit de iarnă vor manifesta izbucniri și discuții constante cu oamenii din jurul tău care te pot duce la limită.

Ziua ta cu ghinion este 3 martie 2022.

Leu: Cea mai norocoasă zi a anului pentru Leu va fi 31 iulie 2022, când va fi mai multă pasiune și creativitate în viața lui și va fi momentul să urmeze ceea ce îi dictează inima.

Înainte de acele zile, mai bine ai grijă de banii tăi. Este timpul să vă moderați, altfel nu veți putea să vă plătiți toate datoriile într-un timp util. Dar averea este de partea ta, potrivit astrelor, și vei avea succes dacă îți pui mintea la contribuție. 

Ziua ta cu ghinion este 14 august 2022.

Fecioară: 16 februarie 2022 va fi cea mai norocoasă zi pentru Fecioară pentru că se așteaptă un ciclu complet nou în dragoste și vor exista relații romantice mai bune sau noi.

Organizația caritabilă Jupiter urmează să aducă relații excelente, atât sentimentale, de muncă sau de afaceri, dar la sfârșitul anului vor fi zile cu probleme de sănătate. Așa că este recomandat să faci mișcare și yoga, pentru că pe lângă faptul că este util pentru fizicul tău, vor fi foarte practice pentru a lucra emoțiile.

Ziua ta cu ghinion este 10 mai 2022.

Balanță: Cea mai norocoasă zi pentru Balanță va fi 22 octombrie 2022 pentru că farmecul va fi la apogeu. Va fi un nou început legat de plăcere, dorință sau creativitate.

Noile prietenii îți vor permite să-ți lărgești orizonturile și să te deschizi către noi hobby-uri care vor fi foarte pline de satisfacții. La mijlocul anului, la serviciu, vei găsi multe schimbări, cu turbulențe, dar vei scoate cele mai bune arme de negociere.

Ziua ta cu ghinion este 9 septembrie 2022.

Citește și Horoscop. Cea mai bună descriere a zodiei tale. A fost scrisă de un astrolog în urmă cu 350 de ani: Berbec - mincinosul, Scorpion - dependentul

Scorpion:15 noiembrie 2022 va fi cea mai bună zi a anului pentru Scorpion, deoarece se așteaptă binecuvântări în viața ta amoroasă, iar dacă nu ai un partener, astrele îți vor favoriza flirtul și îți va fi ușor să cucerești o persoană.

Dacă nu ai partener, în primul trimestru al anului vei fi atras de cineva apropiat, dar va trebui să fii precaut la minciuni.

Ziua ta cu ghinion este 8 noiembrie 2022.

Săgetător: Cea mai norocoasă zi din 2022 pentru Săgetător va fi 23 noiembrie 2022: o zi perfectă pentru a începe noi aventuri. Astrele vor da claritate în proiecte și relații.

Toamna este cel mai bun moment al anului pentru a face investiții, dar ar trebui să o faci singur și nu însoțit de oameni care nu ți se potrivesc. În acele zile ar trebui să ai grijă în cine ai pus încrederea.

Ziua ta cu ghinion este 28 iulie 2022.

Capricorn: Cea mai norocoasă zi a anului pentru Capricorn va fi 8 ianuarie 2022, când va avea cea mai mare încredere în sine pentru oportunitățile romantice. Imaginea va fi mai clară în dragoste.

Dar în acest amurg de iarnă trebuie să ai grijă de tensiunea arterială, așa că îți este convenabil să faci un anumit tip de exercițiu și să menții o dietă echilibrată, pe lângă faptul că te concentrezi pe tratamentele pentru piele.

Ziua ta cu ghinion este 4 iunie 2022.

Vărsător: Cea mai norocoasă zi a anului pentru Vărsător va fi 6 martie 2022, pentru că va avea loc un nou ciclu de pasiune. Este momentul perfect să-ți asumi un risc într-o relație și să-ți exprimi sexualitatea la maximum.

Lunile aprilie și mai vor fi incerte, grele, dar le vei depăși. Ai făcut tot ce trebuia să faci și vei trece examenul cu nota 10, înveselește-te!

Ziua ta cu ghinion este 4 februarie 2022.

Pești:12 aprilie 2022 va fi cea mai norocoasă zi pentru Pești. Creativitatea ta va fi amplificata astfel încât vei avea idei inovatoare care îți vor schimba viitorul.

În august te vei confrunta cu zile cu dificultăți financiare, dar acestea vor dispărea pentru a lăsa lecții valoroase. 

Ziua ta cu ghinion este 28 iulie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel