Horoscop. Cea mai bună descriere a zodiei tale. A fost scrisă de un astrolog în urmă cu 350 de ani: Berbec - mincinosul, Scorpion - dependentul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În urmă cu 350 de ani, Alawa Lorun Obatala Baba Alaye a analizat fiecare dintre semnele zodiacale și a notat caracteristicile care ne definesc personalitatea în funcție de data nașterii.

Berbec: Mincinosul

 

Petrecăreț, adorabil spontan și foarte distractiv. Este un sărutator excelent, captivant, zgomotos. Un Berbec este o persoană plină de energie și entuziasm. Pionier și aventurier, iubește provocările, libertatea și ideile noi. Berbecului îi place să conducă și preferă să dea instrucțiuni. Sunt independenți și preocupați de propriile ambiții și obiective, au o energie de invidiat care îi determină uneori să fie agresivi, neliniştiți, argumentați, încăpățânați. Este ușor să jignești Berbecul și, atunci când sunt jigniți, este greu să faci pace cu ei.

Berbecul este primul semn al zodiacului și în acest sens rolul său este să înceapă ceva și să conducă. Dacă un Berbec începe să creadă într-o cauză bună, va lupta neobosit pentru a o promova. Un Berbec este de obicei sincer și direct în relațiile sale personale și este foarte bun prieten cu prietenii săi. Berbecul tinde să aibă un libido sexual ridicat și să iubească cu mare pasiune. Atât de mult încât, uneori, greșesc în primele relații și le este greu să fie credincioși sau să găsească iubirea vieții lor. Berbecii sunt părinți dedicați, dispuși să facă totul pentru bunăstarea copiilor lor, nu există tată sau mamă mai protector cu copiii lor în întregul zodiac.

 

Taur: Capcană

 

Agresiv. Iubește relațiile lungi. Le place să dea o luptă dreaptă pentru ceea ce își doresc. Extrem de extroverți, le place să ajute oamenii în nevoie. Este un sărutător bun, are o personalitate foarte interesantă, este încăpățânat și îngrijorător. Nu mai este altul ca el! Cineva cu care nu ar trebui să te încurci. Cei mai atrăgători oameni de pe pământ!

Un Taur este de obicei practic, hotărât și are o mare putere de voință. Taurii sunt oameni stabili și conservatori și vor urma cu loialitate un lider în care au încredere. Ei iubesc liniștea și respectă foarte mult legile și regulile. Respectă valorile materiale și evită datorii, sunt puțin reticenți la schimbare, sunt mai practici decât intelectuali și, din moment ce le place continuitatea și rutina, tind să aibă idei fixe. Taurii sunt prudenți, stabili și au un mare simț al dreptății, de obicei nu se prăbușesc în fața dificultăților. Uneori, Taurul poate fi prea rigid, argumentativ, egocentric și încăpățânat, Taurului îi plac lucrurile frumoase și de obicei sunt pasionați de artă și muzică. Unii Tauri au o credință religioasă neconvențională și foarte puternică. Ei iubesc plăcerile vieții, luxul și mâncarea și băutura bună. De fapt, Taurul trebuie să facă un efort să nu se lase dus de tentația de a satisface excesiv aceste gusturi.

Taurii sunt prieteni fideli si generoși, au o mare capacitate de a fi afectuoși deși rareori se împrietenesc cu oameni din afara mediului lor social, evită conflictele și supărările și preferă buna dispoziție și stabilitatea. Totuși, dacă își pierd cumpătul, sunt capabili să aibă un temperament atât de furios încât îi surprinde pe toată lumea. Au o mare capacitate de a fi afectuoși deși se împrietenesc rar cu persoane din afara mediului lor social, evită conflictele și antipatiile și preferă umorul și stabilitatea. Totuși, dacă își pierd cumpătul, sunt capabili să aibă un temperament atât de furios încât îi surprinde pe toată lumea.

 

Gemeni: Irezistibil

 

Frumos, dragostea lui este una, este un mare ascultător, sunt iubiți, nu luptători, dar oricum te poate lăsa inconștient. De încredere, mereu fericit, zgomotos, vorbăreț, petrecăreț și foarte plin de compasiune! Întotdeauna caută să ajungă la un acord sau o înțelegere. Are un zambet frumos, generos și puternic.

Gemenii au un caracter dublu și destul de complex și contradictoriu. Pe de o parte este versatil, dar pe de altă parte poate fi nesincer, tind să aibă eleganță și să cadă în greșelile tinerilor. Au fericirea, egocentrismul, imaginația și neliniștea copiilor. Gemenii încep noi activități și provocări cu entuziasm, dar de multe ori le lipsește perseverența de a le duce la îndeplinire, consideră viața ca un joc și caută distracție și situații noi.

Este de obicei politicos, iubitor, amabil și generos și uneori își folosesc atributele pentru a-și atinge propriile obiective și sunt capabili să recurgă la minciuni fără a-și pierde farmecul pentru a obține ceea ce își doresc. Se descurajează ușor (ca și copiii) atunci când nu obțin ceea ce își doresc și le place să primească atenție, cadouri și laude. Gemenii trebuie să muncească din greu pentru a nu se descuraja atunci când lucrurile devin grele.

 

Rac: Licitator

 

Cel mai surprinzător dintre sărutători. Mare atractiv în personalitatea lui. Dragostea lor este unică, sunt foarte romantici. Cea mai iubitoare persoană pe care o vei întâlni. Total creativ, imaginativ și visător, meditator, cu mintea mereu în aer și cu un pas mai departe, extrem de aleatoriu și schimbător (și mândru că este așa). Spontani, mare povestitor, sunt extrem de timizi. Cineva de care te-ai ține. Caracterul unui Rac este cel mai puțin clar dintre toate semnele zodiacului. Un Rac poate varia de la timid și plictisitor la strălucitor și faimos. Casa unui Rac tinde să fie refugiul lor personal, mai degrabă decât o vitrină pentru a-i uimi pe alții.

Un Rac înțelege că există momente pentru a fi sociabil și alte ori pentru a fi singur. Aceasta este una dintre contradicțiile din caracterul lor, din exterior par hotărâți, rezistenți, încăpățânați, tenace, energici, înțelepți și intuitivi. Cu toate acestea, cei care îi cunosc din intimitate pot vedea un cu totul alt tip de persoană, cineva sensibil mai ales față de oamenii pe care îi iubesc. Racii știu să se identifice cu situația celorlalți datorită capacității lor imaginative mari. Uneori sunt prea fanteziști și pretind că își construiesc viața după un ideal romantic. Le place arta, muzica și literatura și, mai presus de toate, artele dramatice și acțiunea. Un Rac are o memorie excelentă, mai ales pentru evenimentele personale și amintirile din copilărie pe care le poate aminti în detaliu.

Racul are multe defecte potențiale. Pot avea o tendință spre dezordine, un complex de inferioritate, se simt la care se face aluzie frecvent și de multe ori din cauze imaginate fără nici un fundament real și le place prea mult lingușirea celorlalți. Sunt ambițioși. Își pot schimba cu ușurință profesia, loialitățile și chiar părerea despre oameni.

 

Leu: Leul

 

Un mare conversator, este extrem de analitic și atractiv, precum și pasionat și lipsit de griji. Știe să se distreze! Este foarte bun în tot ceea ce face, imprevizibil. Cu picioarele pe pământ, captivant, atractiv și foarte petrecăreț. Iubește relațiile lungi și pasionale. Cineva cu care nu ar trebui să te încurci, greu de găsit. Leul este semnul zodiacal cel mai dominant. El este, de asemenea, creativ și eliberator, ei sunt regii dintre oameni, în același mod în care leii sunt regii în regnul animal. Au ambiție, putere, curaj, independență și siguranță totală în abilitățile lor. De obicei, nu au nicio îndoială cu privire la ce să facă. Sunt lideri simpli - știu unde vor să ajungă și își pun tot efortul, energia și creativitatea pentru a-și atinge scopul. Nu le este frică de obstacole, ci mai degrabă cresc înaintea lor.

În general, sunt buni, idealiști și inteligenți. Ei pot deveni încăpățânați în convingerile lor, dar întotdeauna din credință și sinceritate absolută. Un Leu îi place de obicei luxul și puterea. Defectele lor pot fi la fel de mari ca și punctele lor forte, iar un Leu excesiv de negativ poate fi arogant, mândru și cu un temperament foarte prost. Sunt capabili să folosească trucuri și minciuni pentru a-și discredita inamicii. De asemenea, pot adopta anumite aeruri de superioritate și aroganță.

În relațiile sale personale, Leul este deschis, încrezător și sincer. Spune ce crede, dar este întotdeauna amabil. Leilor le este greu să-i îndrepte pe oameni și de multe ori au tendința de a avea prea multă încredere în oameni care nu merită atât de multă încredere. Ei iubesc sexul și au adesea mulți parteneri în viața lor. Sunt sinceri cu partenerul lor cât durează dragostea și le place casa lor, dar nu sunt cel mai fidel semn al zodiacului.

 

Fecioară: Cel care așteaptă

 

Dominanți în relații, au mereu pe cineva care îi iubește, vor să aibă ultimul cuvânt, iubitoare, viclene și tare sunt credincioși, dăruiți să vorbească. Tot ce ți-ai dorit mereu. Ușor de mulțumit. Primul și singurul. Fecioara, singura zodie reprezentată de o femeie, este o zodie caracterizată prin precizie, convenționalitate, atitudine rezervată și nerăbdare, uneori chiar obsesie, față de curățenie. Fecioarele sunt adesea observatoare. Uneori pot părea reci și, de fapt, le este greu să-și facă prieteni grozavi.

Faptul că multe dintre relațiile lor cu ceilalți se dovedesc a fi superficiale se datorează faptului că Fecioarelor le este de fapt frică să nu dea control asupra sentimentelor lor și le lipsește încrederea în emoțiile și opiniile lor, preferă să acționeze cu rezerve și cu o dispoziție plăcută. Ei tind să fie discreți, amabili și distrași cu alți oameni și pot ajuta la rezolvarea problemelor terților cu o abilitate și un bun simț de care adesea le lipsesc în relațiile personale.

Fecioarele au farmec și demnitate într-o asemenea măsură încât uneori bărbații pot părea oarecum efeminați, deși nu sunt. Sunt metodici, studioși și ca logica. De asemenea, le place să învețe și sunt capabili să analizeze cele mai complicate situații. Cu toate acestea, uneori sunt atât de meticuloși încât întârzie finalizarea proiectelor complicate. Sunt foarte intuitivi și sunt capabili să vadă toate părțile unui argument, ceea ce le face dificil să ajungă la concluzii ferme.

 

Balanță: Cea drăguță

 

Bun pentru toți oamenii. Dragostea lui este unică. Amuzant și dulce, are o atracție unică. Cea mai iubitoare persoană pe care o vei întâlni vreodată! Cu toate acestea, cineva din Balanță nu este genul de persoană cu care te-ai pune în joc, pentru că te-ar lăsa să plângi. Balanța se numără printre cele mai civilizate semne ale zodiacului. Au farmec, eleganță și bun gust, sunt prietenoși și liniștiți. Le place frumusețea și armonia și sunt capabili să fie imparțiali în fața conflictelor. Totuși, odată ce au ajuns la o opinie despre ceva, nu le place să fie contraziși, le place să aibă sprijinul altora.

O Balanță tinde să fie sensibilă la nevoile celorlalți și este de obicei foarte sociabilă, nu tolerează conflictele și cruzimea și sunt foarte diplomatice în fața conflictelor. De obicei, ei caută consens înaintea unei situații de conflict. Ei știu să prețuiască eforturile celorlalți și le place să trăiască și să lucreze în echipă. Dezavantajul unei Balanțe este frivolitatea și cât de ușor își schimbă părerea sau loialitățile. Nu le place rutina și de multe ori le lipsește capacitatea de a-i face față pe ceilalți.

Ei iubesc plăcerea, iar acest lucru îi poate determina să comită anumite excese în viața lor. Sunt foarte curioși, ceea ce poate fi o virtute dacă o investesc în descoperirea de lucruri noi, dar și un defect dacă îi determină să se implice prea mult în viața sau treburile altora.

 

Scorpion: Dependentul

 

Extrem de iubitor, inteligent, hotărât și pasionat. Îi place să glumească și are un simț al umorului foarte bun, energic, prezice viitorul, sărută foarte bine și obține întotdeauna ceea ce își dorește. Se cunoaște atractiv, calm, iubește relațiile lungi, este romantic și afectuos. Scorpionul este un semn intens cu o energie emoțională unică pe tot parcursul zodiacului, deși pot părea calmi. Scorpionii au o agresiune internă și un magnetism ascuns în interior, sunt rezervați deși par a fi oarecum îndepărtați de centrul activității, în realitate observă totul cu ochiul lor critic.

Scorpionul este extraordinar de puternic și caracterul său poate cauza beneficii enorme sau riscuri mari pentru alții. Tenacitatea și voința lor sunt unice, dar cu toate acestea sunt foarte sensibili și ușor afectați de circumstanțele care îi înconjoară, sunt emoționali și ușor răniți sau la care se face aluzie. De fapt, își pot pierde total cumpătul atunci când percep, chiar și greșit, că cineva i-a insultat. Ei nu știu să-și muște limba și pot fi foarte critici.

Dacă un Scorpion reușește să-și folosească enorma energie în mod constructiv, el este un mare atu pentru societate și poate deveni un mare lider. Cu toate acestea, Scorpionii trebuie să învețe să se controleze, deoarece pot deveni excesiv de critici și resentiți față de ceilalți. Sunt prieteni excelenți ai celor pe care îi consideră că merită respectul lor. Scorpionii sunt foarte imaginativi și intuitivi și au o mare capacitate de a analiza situații și oameni, dintre toate semnele zodiacale sunt cel mai probabil să devină genii atâta timp cât își controlează partea negativă pentru că dacă o iau pe calea greșită pot fi foarte distructivi față de ei înșiși și față de ceilalți oameni.

 

Săgetător: Promiscuu

 

Spontan, mare atracție, greu de găsit, dar grozav odată ce îl găsești, iubește relațiile lungi. Au multă dragoste de dăruit, foarte romantică, drăguță cu toți oamenii, dragostea lor este unică, prostească, amuzantă și dulce. Are un atractiv unic. Cea mai iubitoare persoană pe care o vei întâlni! Impresionant! Nu este genul de persoană cu care te-ai pune în joc și ai ajunge să plângi.

Săgetătorul este unul dintre cele mai pozitive semne ale zodiacului. Sunt versatili și iubesc aventura și necunoscutul. Sunt deschiși la idei și experiențe noi și rămân optimiști chiar și atunci când lucrurile le devin dificile, sunt de încredere, onești, buni și sinceri și dispuși să lupte pentru cauze bune cu orice preț. Săgetătorii tind să creadă în etică și le place să urmeze riturile religiei, a unui partid politic sau a unei organizații. Acest lucru poate duce uneori la tendințe superstițioase. Le place să îmbrățișeze noi proiecte și să învețe lucruri noi, sunt intuitivi și buni organizatori și, deși sunt generoși, sunt și foarte atenți, ceea ce îi face buni manageri de situații și proiecte.

Unii Săgetători au un mare geniu care poate apărea în situații care nu sunt importante pentru alții, păcătuiesc și de nerăbdare atunci când alții nu țin pasul cu ei. Sunt capabili să se sacrifice pentru a atinge un scop, acest lucru îi face uneori prea exigenți față de ceilalți. Săgetătorii sunt practic sinceri și controlați în relațiile lor, deși dacă sunt trădați își pot pierde rolurile. Dacă relația lor este stabilă, sunt soți și tați excelenți, deși rareori reușesc să-și suprime spiritul aventuros. Au nevoie să se simtă liberi și uneori să-și pună interesele profesionale înaintea intereselor partenerului lor, sunt prieteni apropiați cu prietenii lor, de încredere și loiali. Nu toca cuvintele dacă trebuie să reproșeze ceva unui prieten, dar știu să ierte atunci când este necesar.

 

Capricorn: Iubitul

 

Îi place să se rupă, drăguț, cool, inteligent și sexy. Prevestește viitorul, irezistibil, îi place să fie în relații lungi, mare vorbăreț. Întotdeauna primesc ceea ce își doresc. Vibrații bune, le place să-i învingă pe Gemeni în sport, este extrem de distractiv. Îi place să glumească, viclean. Un Capricorn este unul dintre cele mai stabile, sigure și calme semne ale zodiacului, sunt muncitori, responsabili și practici și dornici să persiste până când este necesar să-și atingă scopul. Sunt de încredere și au deseori rolul de a finaliza un proiect început de una dintre cele mai pioniere zodii. Le place muzica.

Un Capricorn cere multe de la angajații, familia și prietenii săi, dar doar pentru că le cere și de la sine. De obicei sunt oameni corecți, nu se numără printre cele mai fericite semne ale zodiacului. Mai degrabă, uneori tind spre melancolie și pesimism, atunci când un Capricorn suferă de depresie trebuie să caute ajutor; de fapt, un Capricorn ar trebui să încerce întotdeauna să mențină stabilitatea emoțională prin meditație, respirație sau activități care îl ajută să se relaxeze și să nu-și piardă controlul asupra emoțiilor.

Uneori este dificil pentru un Capricorn să se simtă fericit în relațiile personale. Pot avea tendința de a fi rezervați cu străinii, un Capricorn este mai probabil să aibă puțini prieteni buni (față de care simte o loialitate absolută) decât mulți prieteni. Uneori, relațiile cu sexul opus sunt dificile pentru ei, deși odată ce se îndrăgostesc sunt de obicei fideli și oarecum geloși.

 

Vărsător: Transparent

 

Fiabil, atractiv, sărutător grozav și unic. Iubește relațiile pe termen lung. Extrem de energic, imprevizibil. El nu este un luptător, dar te va elimina. Vărsătorii au o personalitate puternică și atractivă. Există două tipuri de Vărsători: unul este timid, sensibil și răbdător, celălalt tip este exuberant, plin de viață și poate ascunde profunzimile personalității sale sub un aer frivol. Ambele tipuri de Vărsător au o forță foarte puternică de convingere și adevăr și sunt atât de sincere încât știu să-și schimbe părerile dacă apar dovezi care arată contrariul a ceea ce credeau înainte.

Vărsătorii sunt capabili să vadă ambele părți ale unui argument, făcându-i unul dintre cele mai tolerante și nejudecatoare semne din întregul zodiac. Sunt deschiși la adevăr și sunt dispuși să învețe de la toată lumea. Un vărsător este uman, sincer, rafinat și idealist, știu să fie persistent și să se exprime cu rațiune, moderație și uneori umor. Aproape toți Vărsătorii sunt inteligenți, clari și logici. Uneori simt nevoia să se retragă din lume pentru a medita sau a gândi. Ei refuză să urmărească mulțimea.

În ciuda personalității deschise a Vărsătorilor și a dorinței lor de a ajuta omenirea, ei nu își fac adesea prieteni ușor. Nu renunță ușor la suflet, dar odată ce vor decide că merită să iubească pe cineva, vor deveni un prieten sau un iubit dispus să sacrifice totul pentru partenerul lor și să fie credincioși pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, uneori trebuie să experimenteze o dezamăgire emoțională, deoarece idealurile lor personale îi determină să ceară partenerului lor mai mult decât este rezonabil. Dacă un Vărsător este păcălit, furia lui este teribilă!

Problema Vărsătorilor în ceea ce privește relațiile personale apare atunci când au tendința de a fugi de o problemă, simt o mare grijă pentru binele umanității și nu înțeleg pozițiile contrare cauzelor pe care le urmăresc atât de mult. În ciuda faptului că au anumite secrete, acvariile nu înțeleg lipsa de integritate sau promisiunile încălcate. Face parte din partea lor negativă să simtă resentimente față de trădare sau să arate o tăcere care poate exploda brusc într-o furie mare. Cu toate acestea, este unul dintre semnele zodiacale cele mai receptive la auzirea altor adevăruri și la învățarea de la alții.

 

Pești: Companionul vieții

 

Îngrijorat și amabil, dar egoist în același timp, este foarte viclean. El este mereu în centrul atenției, trebuie să aibă ultimul cuvânt. Ușor de găsit, greu de întreținut, cineva cu care să te distrezi. Extrem de ciudat, dar cu un bun simț al umorului (deși se poate schimba brusc la opus!). Grijuliu. Primește întotdeauna ceea ce își dorește. Îi place să facă glume. Foarte popular, amuzant adorabil și dulce.

Un Pești are o personalitate liniștită, răbdătoare și bună. Sunt sensibili la sentimentele celorlalți și răspund cu simpatie și tact la suferința celorlalți, sunt foarte iubiți de ceilalți pentru că au un caracter prietenos, iubitor și amabil și nu reprezintă o amenințare pentru cei care doresc să aibă poziţii de autoritate sau popularitate crescută. Au tendința de a-și asuma mediul și circumstanțele lor, de obicei nu iau inițiativa de a rezolva probleme, sunt mai preocupați de problemele celorlalți decât de propriile lor probleme. Peștii tind să existe mai degrabă emoțional decât rațional, mai degrabă instinctiv decât intelectual. Nu le place să se simtă închiși și nu respectă convențiile tocmai așa. Dar nici ei nu au energia sau motivația pentru a lupta cu puterea stabilită.

Peștii se retrag adesea într-o lume a viselor în care abilitățile lor le pot aduce beneficii. Au o mare capacitate de creație artistică, Peștii nu sunt egoiști în relațiile personale și au tendința de a da mai mult decât primesc în relațiile personale. Sunt oameni loiali și caută o uniune cu mintea și spiritul partenerului lor mai mult decât o uniune sexuală, le place casa și familia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel