Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne
Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

2021 s-a încheiat și sosesc noi predicții pentru anul 2022. Pentru toți cei care vor să-și cunoască norocul pentru noul an, astrologul Mhoni Vidente a împărtășit sfaturile pentru zodii în 2022.

Cititorul de tarot și-a împărtășit previziunile pentru fiecare semn în parte. Cu o serie de sugestii, Mhoni Vidente a punctat culoarea recomandată de folosit în 2022 și cuvântul magic care va însoți zodiile în noul an.

Citește și Horoscop chinezesc 2022: Culorile care atrag norocul și banii, ca un magnet, în anul Tigrului de Apă

 

Care este cuvântul tău magic și culoarea norocului pentru noul an

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Culoarea norocoasă a Berbecului în anul 2022 este auriul, care reprezintă banii și puterea, pentru a fi grozav din toate punctele de vedere. Cuvântul magic va fi „pot”. Fără îndoială, o să-l repeți în fiecare zi a acestui an 2022: „Pot fi grozav!”, „Pot fi cel mai bun!”, „Pot avea o casă nouă!”, „Pot avea cel mai bun partener!”, „Pot fi sănătos!”.

Berbec va fi unul dintre cele mai norocoase semne și va atrage toată abundența. Nu te lăsa învins de invidie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Culoarea norocoasă a Taurului în anul 2022 este albastru deschis. Trebuie fii echilibrat în acest 2022 în chestiuni de cuvinte, impulsuri, boli și invidie. Trebuie să fii mai atent la cine e prietenul tău și pe cine ai de gând să te bazezi. Nu toți cei din jurul tău îți vor binele.

Cuvântul tău magic va fi „văd”. Trebuie să ai această viziune pentru anul acesta pentru a începe să crești: „Văd cine mă va ajuta!”, „Văd cine va fi partenerul meu!”, „Văd care va fi prosperitatea mea în jobul sau afacerea mea!”, „Văd ce este mai bun pentru mine!”.

Ai grijă de sănătate și cuvinte. Nu răni oamenii pe care îi iubești cel mai mult cu cuvinte pe care le rostești atunci când te enervezi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Culoarea norocoasă a Gemenilor în anul 2022 este verde, care reprezintă speranță, putere și sănătate. Veți avea mult noroc în chestiuni de sănătate, bunăstare și prosperitate. Anul acesta va veni ceva foarte important pentru ca tu să poți crește. Trebuie să te măsori în chestiuni de gelozie.

Cuvântul magic va fi „cred”: „Cred că voi merge înainte!”.

Vezi și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Culoarea norocoasă a Racului în anul 2022 este violet. Vei avea un an dintre cei mai buni din toate punctele de vedere, va fi un an de găsire a iubirii adevărate sau un an de sarcină. Un an de stabilitate emoțională pentru a începe să crești în toate privințele și mai presus de toate vei începe să prosperi în propria afacere și să pleci într-o călătorie. 

Cuvântul tău magic pentru anul 2022 este „Știu”: „Știu că pot face mai bine!”, „Știu că voi realiza ceea ce am nevoie!”.

Leu (23 iulie - 23 august)

Culoarea norocoasă a Leului în anul 2022 este alb, care reprezintă calm, răbdare, cunoaștere totală. O reinventare totală. Trebuie să ai liniște sufletească atunci când iei decizii. Nu vă grăbiți cu despărțiri sau schimbări drastice în problemele de muncă. Veți ajunge la unul dintre cele mai înalte puncte în materie economică.

Cuvântul magic pentru anul 2022 este „simt”: „Simt dragoste pentru ceva!”, „Simt că va veni norocul!”, „Simt că fac ceva bun pentru toți cei din jurul meu!”, „Simt că voi crește!”.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Culoarea norocoasă a Fecioarei în anul 2022 este portocaliu. În cele din urmă te vei vindeca de acea durere de cap, de acea migrenă, de acele iluzii sau vise urâte. Va fi un an esențial în chestiuni de sănătate mintală și progres spiritual. Vei putea găsi acel partener ideal și acea afacere de management pe care ți-o dorești atât de mult și care te va face să crești.

Cuvântul tău magic va fi „fii cel mai bun”: „Să fiu cel mai bun în probleme de muncă sau studii”, „Să fiu cel mai bun în a-mi ajuta familia”.

Citește și Horoscop floral. Află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Culoarea norocoasă a Balanței în anul 2022 este curcubeul pur, adică toate culorile. Vei avea noroc la muncă, bani, dragoste, sănătate, planificare. Urmează o schimbare pozitivă în chestiuni de casă, oraș sau țară.

Cuvântul tău magic va fi „Sunt puternic!”. Va trebui să fii puternic în momentele dificile anul acesta. Vei fi sprijinul familiei tale, al partenerului tău, în probleme de muncă. Va trebui să te gândești la rece la deciziile de a merge mai departe și de a-i ajuta pe cei din jur.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Culoarea norocoasă a Scorpionului în anul 2022 este argintiul. Va fi un an de acțiuni pentru a deveni lider. Culoarea îți spune să folosești o monedă sau un pandantiv de argint, pentru a tăia invidiile care se vor apropia de tine anul acesta. Trebuie să vă pregătiți, să depășiți obstacolele și demonii care vă pot înconjura. 

Cuvântul tău de bază va fi „răbdare”. Va fi foarte greu, dar trebuie să-l asimilați în fiecare zi. Răbdare în luarea deciziilor, răbdare în relația ta de dragoste, răbdare în viața ta. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Culoarea norocoasă a Săgetătorului în anul 2022 este albastrul puternic. Nu vei avea limite, vei putea realiza tot ce ai în planurile tale. Dar trebuie să ai mare grijă de relațiile tale publice și amoroase, care vor fi fracturate de gelozie sau trădări. Trebuie să fii foarte atent cu cine te asociezi. Va fi un an foarte bun, fără limite. Vei realiza ceea ce îți dorești atât de mult, vei pleca într-o excursie, vei progresa financiar, vei termina studiile și vei avea succes în probleme de muncă.

Cuvântul tău de bază va fi „înțeleg”. Trebuie să te înțelegi pe tine și pe ceilalți. „Înțeleg că viața se schimbă!”, „Înțeleg că uneori lucrurile nu merg așa cum îmi doresc!”, „Înțeleg că voi fi grozav la o astfel de întâlnire!”.

Vezi și Horoscop. Cea mai bună descriere a zodiei tale. A fost scrisă de un astrolog în urmă cu 350 de ani: Berbec - mincinosul, Scorpion - dependentul

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Culoarea norocoasă a Capricornului în anul 2022 este roșu. Va fi cu siguranță un an de pasiune, forță, de a avansa în toate felurile, de a lua măsuri pentru a schimba orașul sau țara, a-ți termina studiile și a avansa în muncă. Vei găsi partenerul ideal, vei vorbi despre căsătorie sau despre a fi părinți în 2022.

Banii vor veni la tine în mâinile pline, dar trebuie să fii conștient pe ceea ce îi cheltuiești. Feriți-vă de iubirile false și de prieteniile toxice, care anul acesta vor fi din belșug.

Cuvântul tău magic va fi „depășire”. În fiecare zi te vei depăși pe tine însuți, vei fi mai bun decât cu o zi înainte și vei face tot ce e mai bun pentru mâine. Punctul tău slab va fi pielea, trebuie să ai grijă la soare și la schimbările de vreme.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Culoarea norocoasă a Vărsătorului în anul 2022 este galben. Bucuria, fericirea, stabilitatea amoroasă și sentimentală vor ajunge în anul 2022. În sfârșit, Vărsătorul va începe să se maturizeze. Banii și sănătatea vor veni la tine. Vei avea două eșecuri, două înfrângeri, dar acestea te vor face mai puternic. Folosește culoarea galben, nu spune nu norocului. Începeți propria afacere, care vă va aduce mai multă abundență. Trebuie să înveți din tot ce ai stricat.

Cuvântul tău magic va fi „îmi propun”. Hotărăște-te să fii o persoană mai bună în fiecare zi, să ai tot ce ai nevoie, să nu ții ranchiună și să aplanezi lucrurile pentru a merge mai departe în probleme de muncă, dragoste și familie. Creșteți la maximum, dar aveți grijă la invidii, prieteni falși și iubiri perfide.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Culoarea norocoasă a lui Pești în anul 2022 este indigo. Va fi unul dintre cele mai fundamentale semne. În sfârșit vei găsi dragostea de care ai atât de mult nevoie pentru a fi fericit. În sfârșit vei găsi stabilitate în chestiuni de gândire, nu te vei mai trăda.

Toate astrele vor fi în favoarea ta pentru a putea crește. Trebuie să ai grijă să nu împrumuți bani, să nu îți fie furat norocul.

Cuvântul tău magic va fi „vreau”: „Vreau un viitor mai bun!”, „Vreau să fiu mai bun!”, „Vreau să progresez în probleme de muncă!”, „Vreau cel mai bun partener!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel