Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei
Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

Astrologia vă poate oferi o idee despre modul în care semnele zodiacale păcătuiesc. În acest material vă prezentăm nivelul de răutate al nativilor și cât de păcătoasă poate fi o persoană, în funcție de zodie.

Dacă ne uităm exclusiv la nivelul de răutate al semnelor zodiacului, putem descoperi tendința fiecărei persoane de a comite păcate. Conform principiilor astrologiei, cele 12 semne au o latură pozitivă și una negativă și, așa cum este firesc la ființele umane, există momente în care sunt mai tentați de întuneric decât de lumină.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

Cu toate acestea, nu toată lumea este ușor sedusă de partea lui întunecată. Sunt cei care acordă mai multă atenție vocii interioare și nu depășesc limitele. Site-ul YourTango.com a clasificat semnele zodiacului de la cele mai întunecate la cele mai puțin întunecate, un clasament care poate dezvălui tendința fiecăruia de a comite mai multe păcate.

 

Cât de păcătoasă poate fi zodia ta

 

1. Săgetător

Conform clasificării, Săgetătorul este zodia cu cele mai întunecate și perverse gânduri, așa că logic ar fi să spunem că este cel care tinde să comită cele mai multe păcate. Explicația astrologică este că, ca semn care se naște iarna, are o minte mai rece și mai întunecată.

2. Balanță

El ocupă locul al doilea pentru că își ascunde cea mai întunecată personalitate în public, dar în privat are cele mai rele gânduri. Potrivit informațiilor din clasament, această zodie este iubitoare de teroare și iubește frica.

3. Capricorn

Este catalogat ca un semn cu personalitate „gotică” deoarece tinde să-i placă lucrurile întunecate. În plus, simbolul său este o capră, un animal care este asociat cu Satana sau Lucifer, așa că are stereotipul de a fi un păcătos natural.

4. Taur

O dispoziție proastă este ceea ce îl plasează pe Taur în această poziție. Potrivit astrologiei, atunci când este prea iritat poate avea gânduri foarte întunecate, dintre care unele nu pot fi spuse cu voce tare.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

5. Scorpion

Obsesia de a obține ceea ce își dorește este cea care provoacă gânduri păcătoase în Scorpion. Partea întunecată a acestui semn este asociată cu ego-ul și nevoia de succes, motiv pentru care este capabil să facă orice pentru a-și atinge scopul.

6. Fecioară

Întunericul Fecioarei provoacă un comportament autodistructiv. Este un semn cu abilități speciale de planificare și rezolvare, dar dacă îl vedem din partea negativă, nu știe când să se oprească.

7. Vărsător

Deoarece este de obicei competitiv și gelos, este unul dintre cei care judecă în tăcere. Personalitatea lui este pasiv-agresivă și, în timp ce îți arată partea sa cea mai bună, în interior va avea gânduri foarte întunecate despre tine.

8. Gemeni

Problema cu Gemenii este că uneori nu își pot controla temperamentul și se schimbă într-o clipă. Când este iritat, are adesea gânduri negre pe care nu le va împărtăși, dar le poate arăta cu fapte.

Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

9. Pești

Visătorii Pești nu se gândesc de obicei cu gânduri păcătoase la oameni, de fapt, ei sunt cei mai empatici. Cu toate acestea, sunt pricepuți în manipularea emoțională și în a-i determina pe alții să-i facă dorința.

10. Berbec

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, Berbecul este unul dintre semnele cele mai puțin păcătoase. Fiind asociat cu războiul (planeta lui conducătoare este Marte) în natura sa știe că lumina trebuie să învingă împotriva întunericului, așa că, în ciuda faptului că este impulsiv și exploziv, nu depășește limitele.

11. Leu

Îi place să fie în centrul atenției, așa că este obișnuit cu toate privirile pe el. Latura lui ușoară este cea care îi domină personalitatea, așa că nu este un păcătos consecvent.

12. Rac

Cel mai puțin păcătos semn este Racul. Îi este frică de propria sa umbră, așa că nu s-ar putea lăsa dus de partea lui mai întunecată.

Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel