Germania. Un șofer de microbuz plin cu români gonea cu 100 de km/h cu anvelopa spartă. Avea și remorcă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șofer român, pericol public pe o autostradă în Germania. Gonea cu 100 de km, iar remorca microbuzului avea o anvelopă spartă
Șofer român, pericol public pe o autostradă în Germania. Gonea cu 100 de km, iar remorca microbuzului avea o anvelopă spartă

Un ansamblu de vehicule, cu numere de înmatriculare românești, a fost oprit ieri în zona Reudelberger Forst-Ost de pe A7, deoarece circula cu peste 100 km/h în loc în loc de 80 km/h 

Polițiștii au mai văzut că remorca atașată de microbuz avea o anvelopă spartă. În microbuz se aflau zece persoane. Cercetările efectuate la fața locului au scos la iveală faptul că ansamblul de vehicule a fost folosit pentru transportul de persoane și mărfuri în scop comercial ulm-news.de.

Cu toate acestea, în șoferul nu deținea nicio licență de transport persoane. Călătoria a început  în România, dimineața zilei de joi și urma să se încheie în Belgia sau Olanda.

Polițiștii au mai stabilit că șoferul român, în vârstă de 34 de ani, nu respectase nici perioada minimă de odihnă de nouă ore. 

Prin urmare, polițiștii au solicitat un  înlocuitor pentru șoferul român. În plus, a fost înlocuită și anvelopa deteriorată de la remorcă. Transportul în continuare al pasagerilor la destinație a fost permis. Transportul suplimentar de pasageri a fost interzis. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, și patronul societății de transport au fost denunțați și a solicitată și garanție de trei cifre.

Un alt șofer român a provocat un accident rutier, însă a fugit de la locul faptei.

 

Germania. Un șofer român a fugit de la locul accidentului provocat, însă a adormit la volan în mijlocul drumului

 

Un martor a sunat, în noaptea de 6 martie, la  Departamentul de Poliție din Saarlandul de Nord și a anunțat că într-o mașină oprită în sensul giratoriu din Dagstuhl, se află un bărbat, aparent fără viață. 

La ora 3.15, un Mercedes break, cu numere de înmatriculare românești, a fost surprins oprit în sensul giratoriu din Dagstuhl cu motorul pornit.

Polițiștii care s-au deplasat, imediat, la sensul giratoriu au constatat că șoferul, în vârstă de 32 de ani, de origine română, este în viață și că a adormit în vehicul în timp ce conducea.

Mercedesul avea pe caroserie urme proaspete ale unui accident rutier. În plus, o anvelopă a automobilului a explodat. După ce l-au trezit pe bărbat, ofițerii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului. Bărbatului, care locuiește în Merzig, i-au fost prelevate două probe de sânge pentru a se stabili gradul de alcoolism.

Ulterior, la ora 12.20 p.m., un locuitor de pe artera principală din Lockweiler a raportat la secția de poliție un accident cu fugă de la locul faptei. Potrivit raportului, un vehicul a părăsit carosabilul în apropierea casei, a trecut prin grădina din fața imobilului, provocând pagube materiale.

Polițiștii au reușit să găsească, la locul accidentului, dovezi că bărbatul, de 32 de ani, a provocat accidentul rutier, apoi a fugit de la locul faptei și a adormit în sensul giratoriu din Dagstuhl. Românul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentuli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel