Austria. Doi șoferi români, goană nebună pe autostradă. Cei doi riscă amenzi de până la 5000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Doi șoferi români, prinși pe autostrada cu peste 100 km h. Polițiștii i-au amendat pe loc.
Austria. Doi șoferi români, prinși pe autostrada cu peste 100 km h. Polițiștii i-au amendat pe loc.

Doi români români au fost surprinși de polițiti pe autostarda A4, fiecare cu peste 100 km/h. Ambii șoferi români s-au ales cu amenzi. 

 

Miercuri, în jurul orei 11:30, un șofer român, de 37 de ani din România a trecut pe lângă o patrulă de poliție civilă pe autostrada A4, lângă Fischamend (cartierul Bruck an der Leitha). Mașina, condusă de român, se deplasa cu o viteză uriașă: de 238 km/h în direcția Ungaria.

Ofițerii au reușit să-l oprească pe bărbatul român, care a fost amendat și de la care a fost perceput un depozit de garanție, scrie heute.at. 

Ambii șoferi au fost raportați la autoritatea districtuală Bruck an der Leitha pentru încălcări administrative. Cel puțin conform legislației austriece, ambii bărbați riscă o amendă de la 300 la 5.000 de euro și o retragere a permisului de conducere de cel puțin șase luni.

Austria. Doi șoferi români, prinși pe autostrada cu peste 100 km/h. Polițiștii i-au amendat pe loc

 

Tot miercuri, în jurul orei 16.10, polițiștii au oprit un alt autoturism pe aceeași porțiune. Automobilul, condus de un alt șofer român, se deplasat cu 235 km/h. Și acest șoferul român, în vârstă de 29 de ani, a fost amendat. Potrivit poliției, cei doi români au scăpat ușor, deoarece agenții nu e-au oprit temporar permisele de conducere.

Un alt român, în vârstă de 62 de ani, a fost ucis într-un accident rutier, produs, marți seara, pe autostrada de est A4, între Neusiedl am See și Parndorf.

 

Austria. Șofer român, mort într-un accident bizar pe autostradă

 

Bărbat, decedat în urma unui accident pe A4, în Austria. Un român, în vârstă de 62 de ani, a fost ucis într-un accident rutier, produs, marți seara, pe autostrada de est A4, între Neusiedl am See și Parndorf.

Un grav accident de circulație a avut loc, aseară, în jurul orei 22.30, pe autostrada A4. Șoferul unui camion de mici dimensiuni nu a observat la timp un autoturism, echipat cu o remorcă pentru cai, parcată pe prima bandă și a acroșat vehiculul.

De asemenea, camionul de mici dimensiuni a lovit un pasager al mașinii în zona remorcii și l-a aruncat în aer.

Camionul de mici dimensiuni s-a oprit în șanț. Victima s-a oprit pe drum. Un echipaj de prim-ajutor s-a ocupat de bărbatul, grav rănit.

 

Șofer român, mort într-un accident cumplit pe autostradă în Austria

 

"În ciuda încercărilor de resuscitare imediată și intensă, medicul de urgență nu a putut, din păcate, decât să constate decesul bărbatului, grav rănit. Ocupanții rămași nu au fost, se pare, grav răniți", a anunțat brigada de pompieri din Neusiedl am See. Pompierii din Parndorf, serviciul de ambulanță, medicul de urgență și poliția au fost, de asemenea, la fața locului.

Pompierii au securizat locul accidentului și s-au ocupat de cei trei ponei, care se aflau din remorcă. Un pompier a preluat animalele cu o remorcă. Pompierii din Parndorf au îndepărtat, apoi, vehiculele accidentate, care împiedicau traficul și au preluat curățarea drumului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel