Germania. Un român și-a omorât iubita și s-a plimbat cu trupul neînsuflețit pe banchetă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Un român și-a omorât iubita și s-a plimbat cu trupul neînsuflețit pe banchetă: „Ți-am ucis mama. Am iubit-o prea mult!”
Germania. Un român și-a omorât iubita și s-a plimbat cu trupul neînsuflețit pe banchetă: „Ți-am ucis mama. Am iubit-o prea mult!”

Un român, în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat ieri în fața judecătorilor în dosarul uciderii iubitei lui, în vârstă de 49 de ani, în Reichenau, landul Baden-Württemberg, Germania.

Inculpatul român, despre care se spune că și-ar fi ucis fosta iubită cu multiple lovituri de cuțit în dimineața zilei de 14 iulie 2021, a fost condus din nou în sala de judecată. Suspectul a urmărit ceea ce se întâmplă, în tăcere și în cea mai mare parte nemișcat, conectat prin căști la ce tranduce interpretul. Instanța de judecători, condusă de președintele Hornstein, a chemat și alți martori pentru a depune mărturii.

În autovehiculul propriu-zis, găsit la ieșirea de pe autostradă Engen, erau urme clare de sânge de la românca care zăcea în spatele scaunului șoferului, dar și de la învinuit, care a vrut să-și ia viața tăindu-se la gât. După cum arată un raport citit de judecătorul Jann, pe cuțitul cu lama de 11 cm se afla sângele fostului partener și al acuzatului. Un raport suplimentar nu a găsit nicio dovadă de consum de alcool, droguri sau medicamente în nici unul dintre cele două cazuri.

Judecătorul Hornstein a salutat evaluările criminalistice „foarte revelatoare” ale telefoanelor mobile ale acuzatului, care documentează atât mișcările sale de la locul crimei de la Reichenau la Engen, cât și contactele sale telefonice până la tentativa sa de sinucidere.

 

Între român și iubita lui existau tensiuni și certuri

 

Potrivit fostei sale proprietare, între român și iubita lui existau tensiuni și certuri de mult timp. Acest lucru s-a întâmplat inițial pentru că victima și-a cumpărat o mașină, despre care se spune că acuzatul ar fi formulat pretenții la vehicul, precum și din cauza pretinsei sale gelozii și a presupuslor vorbe de rău despre el în fața colegilor.

A existat o primă despărțire, pe care nu a finalizat-o însă, potrivit declarațiilor. Acuzatul a părăsit spațiul de locuit comun doar când s-au mutat sora și fiul victimei, ceea ce se spune că ar fi fost cauza unor tensiuni suplimentare. Victima a continuat să se simtă amenințată de învinuit, astfel că după un alt atac verbal din seara dinaintea crimei, martorul și mama ei au sfătuit-o să meargă la șef și la poliție.

 

„Ești puternic? Ți-am ucis mama!”

 

Potrivit surorii victimei, inculpatul a bătut la ușa româncei după ora 5:00 în dimineața săvârșirii faptei. Pentru că îi era teamă că va face scandal, femeia a ieșit cu bărbatul afară. Fiul a descoperit apoi balta de sânge, după care a fost chemată poliția.

Colegii românului, dintre care unii aveau experiență de muncă și de trai cu acuzatul și care cunoșteau tensiunile din cuplu, au venit și ei în tribuna martorilor. Îl cunoșteau pe acuzat atât cu partea lui plăcută, cât și cu partea lui mai întunecată, despre care se spune că s-ar fi extins la amenințări cu moartea.

Un martor a auzit scurtul apel telefonic al suspectului către fiul victimei, care pare să fi spus: „Ești puternic? Ți-am ucis mama. Am iubit-o prea mult”.

Mai sunt încă trei zile de proces. Verdictul urmează să fie pronunțat pe 27 ianuarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel