Tragedie în Germania: Șofer român, găsit mort în parcare chiar de fratele său

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un șofer român de 31 de ani, a fost descoperit, chiar de fratele său, mort într-o parcare din Germania.

Potrivit Vremea Nouă, este vorba despre un tânăr de 31 de ani, Ionuț S. Rudele sale sunt șocate și spun că moartea sa rămâne una învăluită în mister.

Tânărul a ținut legătura cu cei dragi până vinerea trecută, când a vorbit la telefon cu fratele său, de asemenea, șofer în Europa. Ulterior, rudele nu au mai putut să dea de el, iar Ionuț nu a mai fost de găsit.

În cele din urmă, fratele său din Olanda a mers în Germania, unde a găsit autovehiculul condus de acesta, într-o parcare. Descoperirea a fost șocantă, căci în interior se afla trupul fratelui său.

Acesta nu prezenta semne de violență la o primă vedere. Avea lângă el ambalajele unor doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct. Cu toate acestea, medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat cu tânărul român.

„Dumnezeu să te ierte colegule, ai plecat mult prea devreme”, au reacționat de rețelele de socializare șoferii cu care Ionuț a lucrat. „Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfâșiate, ai fost un baiat extraordinar, plin de fercire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris și Andrei, unul dintre prietenii tânărului din Huși, scrie Vremea Nouă.

 

Șofer român găsit mort lângă microbuzul său: Descoperirea macabră, în parcarea unui market

 

Un caz asemănător a implicat un alt român, care a fost găsit mort în parcarea unui supermarket Real din Bavaria. Șoferul unei dube cu numere de Cluj a fost găsit mort în parcarea unui magazin Real, din comuna Pentling, landul Bavaria.

”În parcarea de la Real Pentling de află o mașină cu numere de Ro. Din păcate, șoferul se afla lângă mașină, este decedat. Dacă cunoașteți, anunțați familia…”, a scris Denis pe un grup al românilor din Munchen. 

Ulterior, cel care a postat imaginile șocante a spus, într-un comentariu, că a vorbit cu familia.

Cu toate acestea, nu este clar deloc ceea ce s-a întâmplat în parcarea acelui magazin și cum și-a pierdut viața românul.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel