Germania. Șofer român, ucis de un coleg conațional. La o zi după crimă, călăul s-a predat polițiștilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Șofer român, ucis de un coleg conațional. La o zi după crimă, călăul s-a predat polițiștilor. FOTO: captură BILD
Germania. Șofer român, ucis de un coleg conațional. La o zi după crimă, călăul s-a predat polițiștilor. FOTO: captură BILD

Un curier român, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit mort duminică, în apartamentul său din Ostritz, landul Saxonia, Germania.

La o zi după uciderea șoferului de curierat român, în vârstă de 21 de ani, în apartamentul său din cartierul Schrebitz din Ostritz, presupusul ucigaș, un conațional în vârstă de 25 de ani, s-a predat.

Un magistrat de la Tribunalul districtual din Chemnitz a emis imediat un mandat de arestare pentru omor din culpă împotriva bărbatului. Un alt român, care a fost arestat ca suspect duminică, a fost eliberat din nou.

Cei trei români locuiau împreună într-o casă din Schrebitz și toți trei erau șoferi de curierat.

„Faptul a fost precedat aparent de o dispută asupra banilor. Suspectul a rămas tăcut până acum, iar arma crimei nu a fost încă găsită”, a precizat procurorul-șef Ingrid Burghart.

Fapta sângeroasă s-a petrecut duminică seara. În timp ce poliția l-a arestat inițial pe colegul de cameră neimplicat, presupusul făptuitor a reușit să scape. Potrivit informațiilor BILD, acesta a ajuns la granița germano-austriacă, dar s-a oprit acolo și s-a prezentat la o secție de poliție pentru a se preda.

 

Un alt șofer român, găsit mort într-o parcare din Germania chiar de fratele său

 

Un alt șofer român, în vârstă de 31 de ani, a fost descoperit în weekend, chiar de fratele său, mort într-o parcare din Germania. Tânărul a ținut legătura cu cei dragi până vinerea trecută, când a vorbit la telefon cu fratele său, de asemenea, șofer în Europa. Ulterior, rudele nu au mai putut să dea de el, iar Ionuț nu a mai fost de găsit.

În cele din urmă, fratele său din Olanda a mers în Germania, unde a găsit autovehiculul condus de acesta, într-o parcare. Descoperirea a fost șocantă, căci în interior se afla trupul fratelui său. Acesta nu prezenta semne de violență la o primă vedere. Avea lângă el ambalajele unor doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct. Cu toate acestea, medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat cu tânărul român.

„Dumnezeu să te ierte colegule, ai plecat mult prea devreme”, au reacționat de rețelele de socializare șoferii cu care Ionuț a lucrat. „Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfâșiate, ai fost un baiat extraordinar, plin de fercire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris și Andrei, unul dintre prietenii tânărului din Huși.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel