Germania. Șofer român de 40 de ani, vinovat de producerea unui accident: A pus în pericol viețile tuturor șoferilor de pe autostradă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident în apropiere de Schweitenkirchen, Germania, din cauza unei acțiuni a unui șofer român care a pus în pericol vieților participanților la trafic. pe autostrada A9

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada A9, în zona Schweitenkirchen, a avut loc un accident din cauza unui autoturism și a unei remorci neasigurate pe banda din dreapta, care s-ar fi putut sfârși teribil: Potrivit poliției rutiere din Ingolstadt, mașina și remorca neiluminate și neasigurate au fost observate prea târziu de un șofer de camion articulat în vârstă de 57 de ani care se apropia pe banda din dreapta. Ca urmare, cele două vehicule s-au ciocnit.

Potrivit poliției, s-au întâmplat următoarele: Un român în vârstă de 40 de ani se deplasa pe autostradă, spre nord, cu mașina și remorca sa, când a făcut i pană. Prin urmare, acesta și-a oprit vehiculul pe banda de urgență de pe A9. După ce mașina a fost aparent repusă în stare de funcționare, bărbatul a condus vehiculul pe banda din dreapta, unde, la scurt timp, motorul a cedat din nou. Apoi, bărbatul de 40 de ani a oprit mașina pe banda din dreapta, fără lumini și fără dispozitiv de siguranță. 

Un alt șofer care a venit a încercat șă îl ajute să pornească mașina. La scurt timp după aceea, a avut loc accidentul cu autocamionul articulat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poliția a estimat pagubele totale la aproximativ 12.000 de euro. Mașina avariată nu mai era în stare să circule și a trebuit să fie tractată. Banda din dreapta a fost închisă timp de 3,5 ore, timp în care poliția a investigat accidentul și a asigurat locul accidentului. Accidentul a avut loc în jurul orei 0.45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel