Germania. Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta. I-a scris fiului să vadă balta de sânge: „Mai ești șmecher?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta. I-a scris fiului să vadă balta de sânge: „Mai ești șmecher?”
Germania. Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta. I-a scris fiului să vadă balta de sânge: „Mai ești șmecher?”

Adrian Aurel, un român de 46 de ani, este suspectat că a comis o nouă crimă, în Germania, omorând-o pe Gheorghița, o româncă de 49 de ani, care își schimbase viața pentru el. Individul a fost condamnat în trecut pentru crimă, dar a fost pus în libertate după doar 3 ani.

Individul, originar din localitatea Huși, este acuzat acum că i-a tăiat gâtul femeii care își schimbase complet viața pentru el. Bărbatul, care a fost condamnat în trecut pentru crimă, a mers zeci de kilometri cu cadavrul victimei pe bancheta din spate. Un incident extrem de grav, care a avut loc recent, avea să scoată totul la iveală. Pe 14 iulie 2021, pe o autostradă dintre localitățile Reichenau și Stuttgart (Germania), polițiștii au oprit un autoturism.

Oamenii legii aveau să constate cu stupoare că, pe bancheta din spate, era o femeie cu gâtul tăiat, iar șoferul sângera abundent tot din zona gâtului, după ce se automutilase. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, el fiind preluat de un elicopter și transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Potrivit doctorilor, acum, starea de sănătate a individului este una stabilă, însă acesta nu poate vorbi, din cauza tăieturii de la gât.

La scurt timp de la producerea incidentului deosebit de grav, oamenii legii au demarat cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Totuși, potrivit rudelor femeii ucise, Aurel Adrian este cel care ar fi comis crima.

 

„A început să îi facă tot felul de reproșuri mamei mele”

 

„Părinții mei sunt despărțiți de aproximativ 6 ani. În august, mama mea, Gheorghița Florescu, urma să vină în România și să meargă la divorț cu tatăl meu. Totuși, ei sunt despărțiți de mai mult timp. Mama era plecată la muncă în agricultură, în Spania. Acolo era și fratele meu, în vârstă de 16 ani. În august 2020, mama mea l-a cunoscut pe Facebook pe Aurel Adrian Prodan, un individ originar din Huși. Acesta locuiește în Germania, în localitatea Reichenau. Anul trecut, el a chemat-o pe mama mea în Germania. Mama a decis să plece din Spania și să se mute în Germania. Asta, deoarece munca devenise foarte grea în Spania și ea avea o problemă la mâini.

Au venit, i-am cazat la noi, au stat o perioadă, apoi s-au întors în Germania. Cât au stat la noi, Aurel Prodan a povestit foarte relaxat, fără vreo urmă de remușcare, că a fost condamnat în trecut la 6 ani de închisoare, pentru omor. A zis că a ieșit în 3 ani pentru bună purtare și că a fost vorba despre legitimă apărare.

El a început să îi facă tot felul de reproșuri mamei mele: că de ce conduce doar ea, că a pus și el bani pentru a cumpăra autoturismul, că de ce vorbește cu o persoană sau cu alta. Din ceartă, totul s-a transformat în control și amenințări. Am înțeles de la fratele meu și de la o mătușă de-a mea că el mergea chiar la locul de muncă al mamei mele și că ar fi amenințat-o cu moartea chiar în solarii, acolo, a zis că o să îi taie gâtul”, a spus Adelina, fiica victimei la BZI.

 

„El este cel care a ucis-o pe mama mea”

 

Adelina mai susține că, la un moment dat, individul din localitatea Huși i-a trimis fratelui ei, minor, mesaje text, în care îi spunea să iasă din casă și să vadă balta de sânge pe care o lăsase mama lui în curte și îl întreba dacă e șmecher.

„Fratele meu s-a trezit și a mers țintă în curte, unde a văzut balta de sânge. Mătușa mea a povestit că nu s-a auzit vreun strigăt de ajutor sau altceva. Mai apoi, am înțeles că el, după ce i-a tăiat gâtul mamei mele, a urcat-o în mașină și a plecat pe autostradă, către Stuttgart. A fost oprit de Poliție, iar, când l-au tras pe dreapta, agenții au constatat că s-a tăiat și el la gât. A fost luat cu un elicopter și dus la spital, unde a fost pus sub comă indusă. Am înțeles de la Consulat că, acum, Aurel e în afara oricărui pericol, dar că nu poate vorbi, din cauza tăieturii la gât. El este cel care a ucis-o pe mama mea”, spune Adelina Vizitiu.

 

Fiica victimei: „Sper ca, de data aceasta, să nu mai iasă din închisoare”

 

Pe 15 iulie 2021, presa locală din Germania a relatat faptul că, pe Autostrada A81, lângă Stuttgart, Poliția a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei de 49 de ani și că șoferul avea gâtul secționat.

„Un bărbat de 46 de ani și-a ucis fosta iubită pe insula Reichenau de pe lacul Konstanz și s-a rănit critic în timp ce fugea. Potrivit anchetei, el a dus corpul femeii de 49 de ani pe bancheta din spate a unei mașini, pe Autostrada 81. După cum Poliția și procurorii au fost anunțați, anchetatorii au descoperit mașina la scurt timp după intersecția Engen (districtul Konstanz). Suspectul se rănise atât de grav încât nu mai putea fi abordat. El a fost dus la un spital cu un elicopter de salvare”, au relatat cei de la publicația „Stuttgarter Zeitung”.

Adelina mai spune că a vorbit la Consulatul României, a discutat cu fratele ei și cu mătușa sa și a vrut să facă publică această poveste de groază, în speranța că agresorul nu va mai vedea vreodată lumina zilei.

„Cei de la Consulat mi-au spus că a fost efectuată necropsia și că trupul mamei mele este în drum spre România, unde va fi înmormântată creștinește. Eu vreau să știe toată lumea ce a făcut acest individ și sper ca, de data aceasta, să nu mai iasă din închisoare”, a încheiat tânăra.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel