Germania. Român, atacat de doi adolescenți cu o sticlă de bere. Scena violentă, oprită de polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Român, atacat de doi adolescenți, cu o sticlă de bere. Scena violentă, oprită de polițiști
Germania. Român, atacat de doi adolescenți, cu o sticlă de bere. Scena violentă, oprită de polițiști

Ofițerii de poliție federală au observat o altercație între trei persoane, în Görlitz, sâmbătă seara. Potrivit primelor constatări, doi locuitori din Görlitz au atacat un român de 40 de ani.

Polițiștii au observat, sâmbătă seara, că trei persoane se ceartă și au intervenit. Mai exact,  este vorba despre  doi tineri din Görlitz, în vârstă de 15 și, respectiv, 19 ani, au atacat un român de 40 de ani care locuia și el în Neissestadt, pe Kunnerwitzer Straße.

Informația a fost confirmată de Michael Engler, purtătorul de cuvânt al Poliției Federale din Ludwigsdorf. Ancheta polițiștilor este în derulare, relatează saechsische.de.

Atacurile asupra românilor sunt, iată, în creștere în Germania. Duminică seara (6 februarie), în jurul orei 19.30, o tânără de 14 ani a informat poliția federală de la gara principală Essen că și-a pierdut telefonul mobil.

 

Adolescentă româncă, ținta hoților într-o gară din Germania. Metoda de furt face aproape imposibilă recuperarea bunurilor

 

Potrivit tinerei, o persoană necunoscută ar fi urmărit-o pe scara rulantă până la peronul 4-6, de unde i-a furat smartphone-ul din buzunarul stâng al jachetei. Fata, de origine română, le-a spus ofiţerilor că presupusul făptuitor se afla încă în gara principală.

Polițiștii federali au mers la secția principală, împreună cu persoana vătămată. Sora, în vârstă de 17 ani, a adolescentei românce, care o aștepta în gara principală, l-a văzut pe suspect urcând scările, până la peroanele 11-12.

Înainte să se închidă ușile tenului, victima și sora ei l-au recunoscut pe hoț. Prin urmare, ofițerii de poliție federală au reușit să urce și ei în tren, iar în gara Essen-Steele, ofițerii l-au arestat pe tânărul de 25 de ani și l-au dus la secția de poliție federală din gara principală din Essen, transmite Poliția Federală.

Oficialii l-au percheziţionat pe cetăţeanul libian, dar nu au putut găsi telefonul furat. Metoda în care a fost comisă infracțiunea a putut fi reconstituită cu ajutorul imaginilor, surprinse de camerele video. Ofițerii au văzut cum bărbatul a urmărit victima pe scara rulantă, apoi a dat peste adolescentă și i-a furat smartphone-ul.

Bărbatul a părăsit apoi gara principală și i-a înmânat un pachet unei alte persoane necunoscută. Cu toate acestea, suspectul nu a vrut să recunoască fapta. Ofițerii de poliție federală l-a fotografiat și i-au luat amprentele suspectului și l-au predat apoi pe bărbat poliției de stat din Essen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel