Germania. Prostituată româncă, violată, jefuită și abandonată într-o pădure: „A făcut altele decât practicile convenite”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O prostituată româncă, în vârstă de 25 de ani, a fost violată şi jefuită de un client, în Fürstenwalde, landul Brandenburg din Germania.

Românca a depus o plângere la poliția din Fürstenwalde după ce a avut o întâlnire cu un bărbat care s-a dovedit altfel decât se aștepta „în mai multe moduri”.

Tânăra prostituată româncă a indicat faptul că un bărbat necunoscut i-a furat lucrurile personale, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție Est emis astăzi.

Citește și Spania. Coșmarul unei românce, vândută și exploatată ani la rând: „Am fost violată când veneam de la școală de cinci indivizi și apoi a început tortura”

Necunoscutul se apropiase de femeia care lucrează ca prostituată în Berlin și acceptase să „presteze servicii”. După ce românca a urcat în mașina bărbatului, acesta a condus-o într-o zonă împădurită de lângă Kienbaum.

Potrivit procesului verbal al poliție, acesta a efectuat „altele decât practicile sexuale convenite, împotriva voinței femeii”. Apoi, bărbatul a abandonat-o pe femeie în pădure.

 

Furt și de la altă prostituată

 

După cum a anunțat și poliția, a existat deja o situație similară pe 17 decembrie pe L38, lângă  Hangelsberg. Și în acest caz, un bărbat a aranjat să se întâlnească cu o prostituată pentru serviciile pe care le presta și apoi i-a cerut să predea toți banii.

Poliția penală examinează acum dacă există o legătură între cele două fapte.

 

O prostituată româncă, bătută și înfometată de tată, traficată de iubit, a fost salvată de un client german

 

O experienţă traumatizantă a avut loc în viaţa unei alte tinere românce, pe vremea când nici nu împlinise 18 ani. S-a îndrăgostit de cine nu trebuia şi a ajuns într-un bar din Germania, care era paravanul unui bordel, fiind traficată chiar de către iubitul ei. Procurorii DIICOT Piteşti au demarat o anchetă după ce fata a fost salvată de un client. Câteva nopţi, acesta i-a plătit serviciile pentru întreaga noapte doar ca să o ajute să fugă. 

Bianca G. avut o viaţă tristă de mică, provenind dintr-o familie dezorganizată. La 10 ani a fost încredinţată tatălui care o bătea şi o înfometa. Crescând fără atenţia şi dragostea părintească după care care tânjeşte orice copil, fata s-a îndrăgostit de un coleg de liceu pe vremea când avea 14 ani. Când băiatul a devenit major i-a cerut fetei să se mute împreună deşi nu aveau vreo sursă de venit.

Sub promisiunea unei vieţi în care va uita definitiv de sărăcie, a fost convinsă la vârsta de 17 ani să-l urmeze în Germania. Iubitul i-a spus că doar el va munci şi ea va sta acasă. Asta până când au ajuns acolo, pentru că, la scurt timp, i-a spus că va trebui să lucreze într-un bar de noapte din orașul Wurzburg. Fata a refuzat, a plâns şi l-a implorat să o ducă înapoi acasă. A fost bătută şi lăsată fără acte, fiind obligată să meargă să se prostitueze în localul care adăpostea un bordel. Atunci Bianca a aflat că iubitul ei, mai avea o fată în acelaşi bar care se prostitua pentru el.

 

Bianca s-a transformat în Alisa

 

În prima seară de „muncă” a aflat că va locui în bordel, fiind obligată să accepte clienţii doritori de sex pentru a-şi plăti cazarea şi masa, în total 50 de euro pe noapte, restul ajungând la iubitul traficant.

Bianca s-a transformat în Alisa ( numele de scenă) având un tarif de 100 euro pe oră. În prima seară nu a avut niciun client, iar în a doua seară s-a culcat cu un cetățean german. Acelaşi bărbat a revenit în a doua seară. Timp de 5 zile a fost singurul client al fetei și a plătit 300 de euro ca să stea cu ea pe tot parcursul programului. Într-una din seri, când pleca spre casă, a văzut cum fata era bătută, în parcare, de către proxenet, a sărit să o salveze, iar traficantul a fugit.

Omul s-a  oferit să cheme poliția, dar fata a refuzat și s-a întors în club. În seara următoare, a revenit ca și client. Însă, nu s-a culcat cu fata, ci a stat de vorbă cu ea și a convins-o să fugă cu el. Tânăra româncă a rămas împreună cu salvatorul german.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel