Spania. Prostituată româncă, la un pas de moarte după ce a fost lovită în cap, strangulată și mușcată de un client

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O prostituată româncă a fost bătută și mușcată de un client în Badajoz, un oraș în partea de vest a Spaniei.

Tribunalul Provincial din Badajoz l-a condamnat, astăzi, pe Miguel PL la patru ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru că a încercat să o omoare pe româncă în clubul Pirámide de Badajoz.

Parchetul din Badajoz a solicitat pentru el o pedeapsă de 8 ani de închisoare, însă avocatul apărării, José Antonio Calamonte, a reușit să îi reducă pedeapsa după ce a ajuns la un acord prealabil cu procurorii și cu Parchetul.

Pedeapsa finală a fost stabilită la 4 ani de închisoare după aplicarea circumstanțelor atenuante de înaltă calificare a dependenței de droguri și repararea prejudiciului.

Persoana condamnată a plătit deja 3.000 de euro victimei și a promis că îi va da încă 9.000 de euro drept despăgubire pentru daunele pe care le-a cauzat.

 

A amenințat-o cu moartea, a lovit-o în cap și a mușcat-o

 

În plus, apărarea a solicitat ca în loc să execute o pedeapsă cu închisoarea, să fie internat într-un centru de detoxifiere a drogurilor unde poate depăși dependența de droguri pe care o are.

Evenimentele au avut loc pe 5 august 2018, la ora 22:00, când Miguel PL, care nu are antecedente penale, se afla cu o româncă pe care a angajat-o pentru servicii.

Femeia i-a spus să părăsească camera, dar Miguel PL a amenințat-o cu moartea, a lovit-o în cap și a mușcat-o în timp ce o apuca de gât.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel