Germania. Durerea unei românce, care susține că este nevoită să se prostitueze pentru a-i oferi un viitor mai bun fetiței: „Am nevoie de bani pentru ea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carmen, o româncă de 24 de ani, a povestit jurnaliștilor că fetița ei este motivul pentru care se prostituează într-un bordel din Germania. Ea îi trimite banii pe care îi câștigă pentru că vrea să-i ofere un viitor bun.

„Am un copil. Am nevoie de bani pentru ea”, spune Carmen, potrivit linda.nl. „Vreau să plătesc o casă a mea pentru mine și fiica mea. Vreau să fie bine”. Ea îi trimite bani mamei sale pentru ca fiicei ei de șase ani să nu îi lipsească nimic. Părinții lui Carmen cred că românca lucrează într-un hotel din Germania, nu într-un bordel.

Prostituatele românce din Germania, obligate de pandemie să practice meseria ilegal: „Dorm și lucrez în mașină“

„Viața lui Carmen constă în a întreține relații sexuale cu clienții, a dormi, a se trezi și a întreține din nou relații sexuale cu clienții”, scriu jurnaliștii germani. Când este întrebată de ce Carmen lucrează la bordel, românca spune „pentru că pur și simplu fac bani”. Câștigă între 100 și 200 de euro pe zi. Potrivit româncei, treaba este „în regulă”.

 

„Multe dintre femei devin dependente de banii pe care îi câștigă”

 

„Voi sta aici o vreme și când mă voi întoarce în România voi avea un loc de muncă normal”, a spus Carmen. În România ar dori să lucreaze într-un supermarket, într-o fabrică sau într-un restaurant. Banii pe care i-ar câștiga acum acolo nu sunt suficienți pentru a-și crește fetița.

Carmen spune că uneori se simte tristă pentru asta. „Mi-e foarte dor de ea”. Visul ei este să fie acasă cu fiica ei. „Mă voi asigura că am o casă și apoi voi rămâne în România”. Deocamdată, plănuiește să rămână în bordel până la încă un an.

Spania. Coșmarul unei românce, vândută și exploatată ani la rând: „Am fost violată când veneam de la școală de cinci indivizi și apoi a început tortura”

Mai multe femei din bordel spun că lucrează pentru copiii lor sau pentru a-și cumpăra o casă. De asemenea, toți speră să se poată întoarce în curând în patria lor.

„Dar, în practică, aceasta funcționează adesea foarte diferit. Multe dintre femei devin dependente de banii pe care îi câștigă și continuă să trăiască în bordel”, conchid jurnaliștii sursei citate.

Elveția. Coșmarul româncelor, forțate să se prostitueze: „Eram urmărită și când dormeam. Nu aveam voie nici să fac baie singură”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel