Franța. Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident cu un alt camion: Trupul neînsuflețit, scos după o oră din fiarele contorsionate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident cu un alt camion: Trupul neînsuflețit scos după o oră din fiarele contorsionate. FOTO: captură actu.fr
Franța. Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident cu un alt camion: Trupul neînsuflețit scos după o oră din fiarele contorsionate. FOTO: captură actu.fr

Un teribil accident rutier mortal s-a produs ieri, în jurul orei locale 18:25, pe A29 la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre din Franța. 

Pompierii din Calvados, un departament în vestul Franței, au intervenit marți, 5 aprilie, în jurul orei locale 18:25, pentru un accident rutier în care au fost implicate două camioane de marfă de 44 de tone fiecare, pe autostrada A 29 la stația de taxare Quetteville în direcția Caen-Le Havre. La sosire, serviciile de urgență au descoperit două persoane implicate în accident.

Germania. Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident. Fiica și soția conaționalului, ajutate de eroii din Kassel

Un șofer român, în vârstă de 43 de ani, a fost declarat mort de către medicul serviciului mobil de urgență. Celălalt șofer de camion a scăpat nevătămat din coliziune.

Condițiile exacte în care s-a produs accidentul nu sunt încă cunoscute. 

 

Camionul șoferului român s-a izbit violent de un alt TIR

 

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs după ce TIR-urile au circulat pe rampa de ieșire și erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele unui camion încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

Șoferul primului TIR, un bărbat de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Celălalt șofer a murit în accidentul cumplit. Trupul neînsuflețit a fost scos din fiarele contorsionate după aproximativ o oră. 

Belgia. Șofer român de TIR, condamnat după ce a furat pantofi de firmă din încărcătură. Avocatul: „Singurul mod în care va putea să-și întrețină familia”

Aproximativ 30 de pompieri din centrele de salvare din Honfleur, Touques, Caen, Pont-l'Evêque, Lisieux și Ifs au fost prezenți la operațiunile de salvare conduse de căpitanul François Gaillard. La fața locului a fost și SMUR din Côte Fleurie. De asemenea, prezenți au fost și jandarmii de pe A13 precum și agenții de autostrăzi.

S-a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel