Germania. Clipe de coșmar pentru un șofer român de TIR: Camionul i-a luat foc. Incendiu de proporții pe autostradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Clipe de coșmar pentru un șofer român de TIR: Camionul i-a luat foc. Incendiu de proporții pe autostradă. FOTO: colaj capturi augsburger-allgemeine.de
Germania. Clipe de coșmar pentru un șofer român de TIR: Camionul i-a luat foc. Incendiu de proporții pe autostradă. FOTO: colaj capturi augsburger-allgemeine.de

Clipe de coșmar pentru un șofer român de TIR după ce camionul lui a luat foc, ieri seară, pe A8, între Zusmarshausen și Burgau, Germania. Autostrada a fost închisă, iar lucrările de salvare au fost complexe.

Camionul unui șofer român de TIR a luat foc pe A8, ieri seară, în jurul orei 17:00. Potrivit poliției, vehiculul a luat foc între joncțiunile Zusmarshausen și Burgau. Autostrada a fost închisă în direcția Stuttgart, astfel că s-a amenajat un ocol. În jurul orei 20:30, ambuteiajul se înlăturase în mare măsură, iar, potrivit polițiștilor, traficul pe traseul ocolitor se desfășura în limitele normale.

 

Blocaj de trafic pe A8 din cauza unui camion care arde

 

Pe sensul München, doar banda din stânga a fost blocată. Conform poliției, au existat doar mici obstacole în trafic. Banda a fost eliberată în jurul orei 18:30. Cu toate acestea, închiderea completă în direcția Stuttgart a durat până seara târziu.

Potrivit autorităților, nu au fost înregistrate victime. Deocamdată nu este clar de ce camionul a luat foc, ancheta fiind în curs de desfășurare. Conform polițiștilor, șoferul român avea încărcat în camionul său în jur de 35 de tone de granule de plastic. Șoferul român a reușit înainte să decupleze vehiculul de remorcă, astfel capul tractor a rămas intact. Însă, remorca a fost complet arsă, a spus poliția.

 

Un val mare de fum negru

 

Deasupra autostrăzii, participanții la trafic au putut vedea un val mare de fum negru.

Potrivit poliției, lucrările de stingere a incendiului au fost dificile, iar pompierii au stat câteva ore la fața locului întrucât jarul din granulele de plastic continua să se aprindă.

Încă nu a fost stabilită amploarea pagubelor materiale aduse remorcii și carosabilului.

 

Un alt camion românesc a luat foc în Germania

 

Un alt camion românesc a luat foc pe A17, în zona Bad Gottleuba (Saxonia), Germania, la finele anului trecut. Șoferul, în vârstă de 35 de ani, a observat brusc fum ieșind din vehiculul său. Cu puțin timp înainte de ieșirea din Bad Gottleuba a luat foc. Șoferul a oprit camionul pe banda de urgență. Românul ar fi vrut să își stingă singur vehiculul, dar acesta s-a aprins și mai tare la scurt timp.

Cei doi ocupanți ai camionului au reușit să scape la timp din cabină și au rămas nevătămați.

Pompierii au reușit să stingă cu succes camionul în flăcări, dar vehiculul a ars complet. Nu s-au înregistrat victime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel