„Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume”. Noi detalii despre bunica româncă ce și-a lăsat fără viață nepotul, în Anglia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume”. Noi detalii despre bunica româncă ce și-a lăsat fără viață nepotul, în Anglia
„Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume”. Noi detalii despre bunica româncă ce și-a lăsat fără viață nepotul, în Anglia

Bunica româncă, arestată inițial sub suspiciunea de crimă, a fost acuzată, ieri, de uciderea nepotului ei de cinci ani, în Anglia, după ce acesta a fost înjunghiat mortal în timp ce era în grija ei.

Dario-Mario Lazar, cunoscut familiei și prietenilor săi ca Mario, a fost găsit cu răni grave pe o proprietate din Earlsdon, Coventry, regiunea West Midlands din Anglia, în ianuarie anul trecut. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, i-a fost confirmat decesul la fața locului, iar o autopsie a dezvăluit că a murit în urma unei răni de înjunghiere.

Bunica lui Mario, Elena Anghel, în vârstă de 50 de ani, avea grijă de el în acel moment și a fost arestată inițial sub suspiciunea de crimă și ulterior subordonată Legii sănătății mintale.

2. -imagine fara descriere- (fiul-nostru-a-fost-cel-mai-frumos-copil-din-lume--noi-detalii-despre-bunica-romanca-ce-si-a-lasat-fara-viata-nepotul--in-anglia-2.jpg)

Potrivit dailymail.co.uk, Elena a apărut, ieri, la Leamington Justice Center, înaintea unui proces planificat să înceapă în luna iunie. Românca rămâne într-o unitate de sănătate mintală securizată și urmează să fie prezentată în instanță pe 6 martie.

Anglia. Tragedie în familia unor români: Băiețelul lor de numai 5 ani a fost ucis de bunică: Comunitatea este întristată

 

Bunica avea grijă mereu de micuț

 

Prietenii au explicat că ea avea în mod regulat grijă de micuț după școală, în timp ce părinții lui lucrau.

„O femeie a fost acuzată de crimă după ce un băiat de cinci ani aflat în grija ei a murit în Coventry în ianuarie anul trecut. Elena Anghel, în vârstă de 50 de ani, din Coventry, a apărut astăzi (n.r. - joi, 5 ianuarie) la Leamington Justice Center și rămâne într-o unitate de sănătate mintală securizată în așteptarea procesului ei în iunie. David-Mario Lazar a murit în urma unei răni prin înjunghiere în casa sa din Poplar Road, Earlsdon, pe 25 ianuarie 2022. Familia lui Mario a fost informată despre această ultimă evoluție și gândurile noastre rămân cu ei”, a spus un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.

 

„Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume”

 

Imaginile de pe rețelele de socializare îl arată pe Mario zâmbind îmbrățișat cu bunica lui și pozând ca o familie în fața unui pom de Crăciun. Anul trecut, părinții săi devastați, Cristina și Dorinel, i-au adus un omagiu fiului lor într-o declarație emisă de poliția din West Midlands.

„Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, spuneau atunci părinții români.

3. -imagine fara descriere- (fiul-nostru-a-fost-cel-mai-frumos-copil-din-lume--noi-detalii-despre-bunica-romanca-ce-si-a-lasat-fara-viata-nepotul--in-anglia3.jpg)

Marea Britanie. Mama româncă a copilului de 5 ani ucis de bunică, mesaje sfâșietoare: „Inima mea, puiul meu, te vrem înapoi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel