Anglia. Tragedie în familia unor români: Băiețelul lor de numai 5 ani a fost ucis de bunică: Comunitatea este întristată

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Anglia. Tragedie în familia unor români Băiețelul lor de numai 5 ani a fost ucis de femeia care avea grijă de el: „Comunitatea este șocată”. FOTO: colaj capturi BBC
Anglia. Tragedie în familia unor români Băiețelul lor de numai 5 ani a fost ucis de femeia care avea grijă de el: „Comunitatea este șocată”. FOTO: colaj capturi BBC

Un băiețel român, în vârstă de numai cinci ani, a fost găsit mort în casa sa din Coventry, regiunea West Midlands din Anglia. 

David-Mario L., a murit marți seară la locuința sa din Poplar Road, Earlsdon. O femeie, în vârstă de 49 de ani, cunoscută familiei, a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

Părinții lui David-Mario, Cristina și Dorinel, l-au descris drept „cel mai frumos copil din lume”.

„Zâmbea mereu de când se trezea până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi", au spus părinții micuțului.

 

David-Mario, ucis de femeia care trebuia să aibă grijă de el

 

David-Mario se afla în grija femeii arestate în momentul incidentului, a spus Poliția. El a fost găsit grav rănit marți, chiar înainte de ora 18:00. Medicii ajunși de urgență la fața locului au confirmat decesul fără să mai poată face nimic pentru a-i salva viața copilului.

Examinarea post-mortem a confirmat că a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

„Nu putem înțelege durerea pe care trebuie să o simtă acum părinții lui David-Mario. Școala băiețelului a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea acestui copilaș. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferința familiei”, a transmis Ronan Tyrer de la poliţia din West Midlands.

 

„Absolut șocant”

 

Un bărbat care locuiește în apropiere a descris evenimentul ca fiind „absolut șocant” și a adăugat că a fost al doilea incident în zonă în doar câteva săptămâni.

La începutul acestei luni, poliția înarmată a forțat să intre într-un apartament din Earlsdon Avenue North, o stradă vizavi de Poplar Road, după ce un bărbat se baricadase înăuntru cu un băiețel de opt ani. Poliția a spus că nu există nicio legătură între cele două incidente, dar îngrijorarea locuitorilor este de înțeles.

„Vom continua să avem o prezență de poliție în zonă și vom face tot posibilul pentru a sprijini pe toată lumea în această perioadă dificilă”, a adăugat Poliția.

 

UPDATE 23:25

 

Principalul suspect este chiar bunica sa, în vârstă de 49 de ani, care a fost declarată ca având probleme de sănătate mintală. Bunica lui Mario, Elena A., îl îngrijea în acel moment. Aceasta avea în mod regulat grijă de copil după școală, în timp ce părinții lui lucrau.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel