Anglia. Tânăr român, mort în condiții suspecte. Mihail lasă în urmă un tată și un frate geamăn: „Vrem să aflăm ce s-a întâmplat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Tânăr român, mort în condiții suspecte. Mihail lasă în urmă un tată și un frate geamăn: „Vrem să aflăm ce s-a întâmplat”. FOTO: captură video portsmouth.co.uk
Anglia. Tânăr român, mort în condiții suspecte. Mihail lasă în urmă un tată și un frate geamăn: „Vrem să aflăm ce s-a întâmplat”. FOTO: captură video portsmouth.co.uk

Poliția a declanșat, ieri, o anchetă pentru neglijență, nu o anchetă de crimă, după ce un român de 27 de ani a murit în mod misterios în incendiul de la Gosport, regiunea South East din Anglia, de Anul Nou.

După cum s-a raportat, poliția și anchetatorii pompierilor investigau moartea „inexplicabilă” după ce echipajele au participat la incendiul de pe Durham Street, Gosport, în jurul orei 2:30, de Anul Nou.

Identitatea românului decedat a fost dezvăluită, este vorba de Mihail Cătălin B., în vârstă de 27 de ani, care locuia la Gosport. Poliția, care a confirmat identitatea, a dezvăluit acum natura anchetei lor nu este tratată ca o anchetă de crimă. Încă nu au fost efectuate arestări.

 

Mihail Cătălin era în Marea Britanie de cinci ani

 

Mihail Cătălin a fost găsit mort la sosirea autorităților la fata locului - cu incendiul deja stins. Era în Marea Britanie de cinci ani, nu avea soție sau copii și lucra pentru o companie de spălătorie auto. Potrivit informațiilor din presa britanică, Mihail Cătălin locuia la adresa respectivă de aproximativ două luni.

Românul lasă în urmă un frate geamăn, Mădălin, și un tată care sunt în România. Ei au cerut răspunsuri și vor să-și aducă persoana iubită acasă.

„Nu avem idee ce s-a întâmplat. Am primit un telefon care ne spunea că era mort și că a avut loc un incendiu și o explozie. Este foarte greu pentru noi. Vrem doar să-l aducem acasă și vrem să știm ce să facem. Știm că va fi scump să-l aduci în România. Am încercat să vorbim cu unii dintre prietenii lui, dar ei nu știu nimic. Vrem să aflăm ce s-a întâmplat”, a spus Mădălin.

Fratele a spus că Mihail Cătălin s-a mutat la Gosport pentru o viață mai bună, dar a spus că se lupta cu „probleme cu alcoolul”.

„S-a mutat acolo acum cinci ani și locuia în Gosport, unde lucra pentru o companie de spălătorie auto. Locuia acolo din cauza banilor pe care îi putea câștiga”, a spus el. „Nu avea soție sau copii. El ne are doar pe mine și pe tatăl meu care suntem în România.”

 

„Am auzit bătăi și oameni strigând”

 

Încercările de a stabili ce s-a întâmplat cu Mihail Cătălin au venit după ce rezidenții au spus că au auzit „zgomote” de la adresă înainte de sosirea echipajelor de urgență.

„Am auzit bătăi și oameni strigând. Nu știam că a fost un incendiu. O fereastră a fost spartă”, a spus un vecin.

Un alt rezident a adăugat: „Am auzit zgomot și bubuituri înainte să apară pompierii. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, dar poliția și anchetatorii pompierilor erau încă acolo (mai târziu în cursul zilei).”

O fereastră spartă din spate a proprietății a putut fi văzută în timp ce în urma incendiului se simțea un miros puternic de ars învechit.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Pompieri și Salvare Hampshire a declarat anterior: „Pompierii de la Stația Gosport au fost chemați într-un apartament de pe strada Durham la 2.28 dimineața. Incendiul a fost stins la sosire”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel