Marea Britanie. Mama româncă a copilului de 5 ani ucis de bunică, mesaje sfâșietoare: „Inima mea, puiul meu, te vrem înapoi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Mama româncă a copilului de 5 ani ucis de bunică, mesaje sfâșietoare „Inima mea, puiul meu, te vrem înapoi!”
Marea Britanie. Mama româncă a copilului de 5 ani ucis de bunică, mesaje sfâșietoare „Inima mea, puiul meu, te vrem înapoi!”

Mama lui Mario, băiețelul unei familii de români ucis de bunica lui în Anglia, săptămâna trecută, a postat mai multe mesaje dureroase.

Mario, în vârstă de 5 ani, a fost găsit mort într-o casă din Coventry, West Midlands din Anglia, unde locuia împreună cu familia sa. Micuțul a fost înjunghiat mortal de bunica lui, în timp ce părinţii lui se aflau la serviciu.

Medicii au intervenit imediat la fața locului, au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă Mario nu a mai putut fi readus la viață.

„La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”, au spus autoritățile la acel moment.

Părinții lui David-Mario, Cristina și Dorinel, l-au descris drept „cel mai frumos copil din lume”.

„Zâmbea mereu de când se trezea până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au spus părinții micuțului.

Bunica micuțului, Elena A., în vârstă de 49 de ani, este internată într-o clinică de psihiatrie și va fi supusă unei expertize, pentru ca medicii să afle dacă avea sau nu discernământ în momentul atacului. 

 

„Offffff inima noastra deeeeee ceeeeeee”

 

Mama lui Mario a postat numeroase mesaje dureroase pe pagina de Facebook. 

„Offffff inima noastra deeeeee ceeeeeee asa deeee ceeeeee deeeee ceeee copilu nostru bland și frumossss te iubim multtt multttt multtttt”; „Iubirea mea te iubesc cel mai mult! Inima mea, puiul meu, te vrem înapoi!”; „Copilul nostru, inima noastră, cel mai sfânt îngeraş! Te iubim enorm de mult!”

Familia și prietenii i-au adus și ei omagii și le-au scris părinților că se roagă pentru ei pentru a trece peste această tragedie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel