Fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, rupe tăcerea, din Germania: „A lucrat 15 ani ca un câine în Italia pe camion”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Camelia Moroșan, fiica lui Gheorghe Moroşan, bărbatul din Oneşti care a sechestrat doi bărbaţi şi apoi i-a ucis după ce negocierile cu Poliţia au eşuat, a vorbit din Germania, în această seară, despre situația familiei ei.

„Domnul judecător l-a forțat să iasă afară din apartament punându-i arma la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare. Sunt mamă și eu, îmi pare nespus de rău pentru cei doi nevinovați, dar cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie pentru a putea să se facă dreptate.

Citește și Crima din Onești. Starea lui Gheorghe Moroşan s-a agravat. Medic: "Stare generală în agravare"

Mama mea nu a fost trimisă în judecată. S-a finalizat cu autor necunoscut. Deci, nu se știe cine a furat acele 8 tone de titan. Și cu toate astea au executat-o silit abuziv pentru a-și recupera prejudiciul. 

Când am ajuns înapoi în țară nu mai aveam nimic din acel apartament. Am fost nevoită să merg să cer documentele pentru copil, iar răspunsul lui a fost: „m-am șters cu ele la f***”. (...) Totul a fost o mafie!”, a spus fiica presupusului criminal. 

 

„Tatăl meu a lucrat în Italia 15 ani de zile ca un animal, pe camion”

 

„Tatăl meu nu a tăiat în viața lui o găină. În anul 2010 când i-a fost luat apartamentul, la 2-3 săptămâni toate bunurile au fost cărate cu microbuze de Bulgaria prin spatele blocului.

Citește și Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, împuşcat de nouă ori: „Este intubat, ventilat mecanic” (VIDEO)

Tatăl meu a lucrat în Italia 15 ani de zile ca un animal, pe camion. Am văzut că a fost condamnat în Italia pentru droguri și alcool... niciodată! A lucrat 15 ani ca un câine în Italia pe camion ca să plătească avocați. Nu a rezolvat nimic.

Nu știu cine a zis că a mai sechestrat un muncitor în apartament... nu este adevărat! Nu suntem o familie de criminali!”, a mai adăugat Camelia Moroșanu, fiica presupusului criminal de la Onești, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel