Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, împuşcat de nouă ori: „Este intubat, ventilat mecanic” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroşan, bărbatul din Oneşti care a sechestrat doi bărbaţi şi apoi i-a ucis după ce negocierile cu Poliţia au eşuat, a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

Agresorul a ajuns extrem de agitat, însoţit de Poliţie. Prezenta multiple plăgi prin împuşcare. A fost evaluat în CPU (n.r. Compartimentul de Primiri Urgenţe), după care a fost preluat de echipa chirurgicală în vederea explorării şi monitorizării ulterioare.

S-a intervenit chirurgical, s-a efectuat o laparatomie, pacientul prezenta nouă orificii, nouă traiecte.

Citește și Muncitori români, sechestrați de un pensionar: Cel puțin doi au fost uciși

S-au extras acele, a fost împuşcat cu bile de cauciuc, s-au extras. După care, pacientul a fost internat pe Reanimare în vederea monitorizării.

În momentul de faţă este intubat, ventilat mecanic, este stabil hemodinamic. Colegii mei vor decide, în funcţie de evoluţia stării dumnealui, când va fi detubat”, a declarat dr. Anamaria Bălcescu, directorul medical al Spitalului Oneşti.

 

Gheorghe Moroşan, împuşcat de nouă ori cu bile de cauciuc

 

Criminalul din Oneşti a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei în forţă a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, după ce i-a înjunghiat şi ucis pe cei doi bărbaţi pe care i-a ţinut sechestraţi în apartamentul din Oneşti.

Moroşan a ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, fiind operat de urgenţă, informează Antena 3. Cele două victime ale criminalului, Silviu Iştoan (38 de ani) şi Dan Pătatu (55 de ani) au suferit mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Între timp, anchetatorii au reţinut-o pe soţia lui Gheorghe Moroşan, aceasta fiind acuzată de complicitate. În această seară, o instanţă de judecată a decis arestarea preventivă a femeii pentru următoarele 30 de zile.

În geanta ei, poliţiştii au descoperit mai multe coliere din plastic, la fel ca cele folosite de Gheorghe Moroşan pentru a-i lega pe cei doi muncitori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel